Şimdi Ara

Google play store eski telefonumu görüyor yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önceden 5830 telefonum vardı onunla google play storeden dosya indiriyordum sonra telefonu sattım iphone 4s aldım şimdi onuda sattım telefon özellikli p1000 tablet aldım ona google play storeden dosya indirmek istediğimde 5830 telefonuma iniyor ve sistemdede bu telefon görünüyor bunu nasıl p1000 olarak değiştirebilirim ?

• cihazdan güncel zaten mail adresimi girdim ama google play storede güncel değil indir dediğimde telefonunuza indirilecektir dio eski telefona indiriyor.
  • güncell
  • bende kart ekleyemiyorum ios da kulandığım karta geçersiz diyor yüz kere denedim olmuyor sırf bu marketin yüzünden it gibi pişmanım android e geçtiğime
  • arkadalar hala halledemedim sorunu google play store benim eski telefonumu görüyor şuna bir çözüm bulalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CafCaf52

arkadalar hala halledemedim sorunu google play store benim eski telefonumu görüyor şuna bir çözüm bulalım.

bilgisayardan google play e girin en alttan siparişlerim ve ayarlarım a basın, açılan sayfada ayarlara basın , cihazlarım kısmında kullandığınız cihazı seçin
  • Hesabımda 8 tane cihaz görünüyor. Onları nasıl silebilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

bende kart ekleyemiyorum ios da kulandığım karta geçersiz diyor yüz kere denedim olmuyor sırf bu marketin yüzünden it gibi pişmanım android e geçtiğime

Niye pismansin git inernetten apk imdir parada vermis olmassin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bala5252

quote:

Orijinalden alıntı: CafCaf52

arkadalar hala halledemedim sorunu google play store benim eski telefonumu görüyor şuna bir çözüm bulalım.

bilgisayardan google play e girin en alttan siparişlerim ve ayarlarım a basın, açılan sayfada ayarlara basın , cihazlarım kısmında kullandığınız cihazı seçin

resimde paylaştım orda hiçbir şekildde değiştiremiyorum telefonumu hala eski telefonum 5830 görünüyor :( p1000 nasıl yapıcam.
  • eski telefonu sattığım kişi ile görüştüm resetliyecek telefonu insallah o zaman katkısı olur
     Google play store eski telefonumu görüyor yardım.
  • baska mail açtim yine yok yok yok olmior :@
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.