Şimdi Ara

GOOGLE USTALARİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ADSL KULLANIYORUM GOOGL'A BAZEN GİREBİLİYORUM AMA BAZEN GİREMİYORUM. SEBEBİ NE OLABİLİR? GEEK ADSL KULLANIYORUM. WİNDOWS 2000 XP..PACK2 .. WAR YARDIM LÜTFEN.. TEŞEKKÜR EDERİM

• 212.57.1.17
    212.57.1.18

DNS nolarını sunlar yaz bakalım olacak mı?
  • www.google.com veya .tr açılmadığı zaman.
    www.google.co.uk dan giriş yapabilirsin.
  • SEBEBİ TROJAN VEYA VİRÜS OLABİLİRMİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: nkahraman34

SEBEBİ TROJAN VEYA VİRÜS OLABİLİRMİ

SANMIYORUM
  • Cevap verebilmek için google ustası olmaya gerek yok. :) İşte.. " donanimhaber.com ustaları buraya lütfen " ehehe.. " yahoo.com master'larını da bekliyoruz "

Şaka bi yana.. farklı uzantıları dene:www.google.co.uk,www.google.ca,www.google.fr

• evet donanım haber ustaları hakkaten esaslıymış.farklı uzantılarda açıyor.ama yinede aklıma takıldı abi kıllık değil mi?neden abi neden iş yerimde her seferimde her zaman girebildiğim google.com.tr ye evde niye problemli giriyorum.buyurun ustalarım buyurun.
  • bu sorunun aynısı bende de var.saatlerdir açılmıo google.zaten %90 açılmıo benim bilgisayarda.az önce arkadaşıma google'a gir dedim ve o girdi kendi bilgisayarından.

(ayrıca google.co.uk'i denedim ordan girebildim ama ozaman türkçe sayfalarda aramak falan uğraşmak gerekio biraz daha)

benim de modem geek-1port , windows-xp, ve service pack, dolayısıyla firewall yok...

ne olabilir sebebi,fikri olan var mı?yardımcı olursanız sevinirim...
  • birşey dikkatimi çekti modeminin markası nedir?
  • google'da genel bir problem var galiba. Bazen açılıyor fakat arama işlerini çok geç yapıyor. Bazende hiç açılmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lustral

birşey dikkatimi çekti modeminin markası nedir?

GEEK 1port
  • DNS
  • Bu tür abuk problemleri yaşattığı için TTNET DNS'lerini sevgiyle anıyoruz....
    Sadece sana has birşey değil durum.
    http://serazat.trky.net/trky-dnsayar.asp?p=1.2.1/
    Yukarıdaki linte yer alan program sorununu çözebilir....
  • saolun bu programı yukledim,arkasından denedim bikaç defa olmadı.sonra yukarıda astrema'nın verdiği dns ayarlarını ekledim.ardından yine olmadı.ancak 1-2dakika sonra denediğimde bağlanabildim uzun bi aradan sonra google'a.teşekkurler ilginiz için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.