Şimdi Ara

Gopro Kumanda Gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, gopro hero 4 silver kullanıyorum. Monopod ile çekerken telefondan wifi bluetoothdan eşleştirmek her seferinde kolay olmayabiliyor, kamera üzerindeki tuş ile çekim yaparken de bazen elimin hareketinden dolayı görüntü bulanık olabiliyor. Goproyu kumanda ile kullananlardan tavsiye istiyorum, ekstra bir kolaylık sağlıyor mu?Yoksa daha çok bisiklet, kask gibi şeylerin üzerinde kullananlar için mi mantıklı?

• quote:

Orijinalden alıntı: oxgee

Merhaba, gopro hero 4 silver kullanıyorum. Monopod ile çekerken telefondan wifi bluetoothdan eşleştirmek her seferinde kolay olmayabiliyor, kamera üzerindeki tuş ile çekim yaparken de bazen elimin hareketinden dolayı görüntü bulanık olabiliyor. Goproyu kumanda ile kullananlardan tavsiye istiyorum, ekstra bir kolaylık sağlıyor mu?Yoksa daha çok bisiklet, kask gibi şeylerin üzerinde kullananlar için mi mantıklı?

güzel cihaz aslında telefona filan bağlamak uğraştırıyor ama o fiyata değmez gibi geliyor bana..
  • Ben de fiyatı yüzünden kararsız kaldım, çevremde kullanan pek görmedim, büyüklüğü de nerdeyse gopro kadar sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxgee -- 13 Şubat 2016; 18:03:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.