Bildirim
GORDE INANMA SOS TAKTİĞİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Taktiği yok. Adam Trade yapmış para kazanmış satın almış. Belki bi kaç tanesi de çıkmış olabilir. Ama çoğunu parayla almıştır. Hepsi toplam 99M den fazla eder. Adam uğraşmış didinmiş almış. Tebrik Ediyoruz arkadalımızı.
Editlenmiştir bi 9 fazla yazılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mksengun -- 3 Temmuz 2006; 16:07:58 > -
orda en fazla 50milyonluk mal var ne 99999999 sanki hotanı alıyoz -
50 den fazladır. Eğer 50 M'im olsaydı ben hemen alırdım. Kolay değil o kadar sos. -
güzel setmi$...ama velakin kurtarıcı olmaz gibime geliyor...
msj bırakmı$ $imdiki teklif 30M dur diye... -
Taktiği olmadığını kimse bilmiyor.2. o adam büyük ihtimal ticaretçi... -
ama arkadaslar bu kadarmı olur hepsı sos ..... BIDE HEPSI mesela female nebılım armor fılan olabıllır ama onunkıler full takım
BI KERE O kadar SOS U KIM kayBetmısde oBUlmus ben O kadar arıyorum bı sos bulamIOrum bana GOre -
dark smoke bence o kadar büyütme benimde elimdekinler sos[shield,weapon ve chest sos]
+ 100m para -
SENI bılıom ozhan bahsetmıstı Sana hep sos fılan çıkıo bıde guıldın tum sılahlarını +3 e fılşlan basıon dımı :d -
efet -
arkadaslar bunları yapmanın en basit yolu ticaret yapmak ben bir haftadır yapıyorrum pazarı ögrendim en azından 5-6m kazandım. sadece yapmanız gereken pesin bir paranız olacak(bana yerden bi sos bow düsmüstü gecen hafta) onu sermaye yapacaksınız bir iki gün pazarı dolasın ne ne kadara gider ögrenin ucuz gördügünüz malları alın orjinal fiyatına satın. bu kadar basit. en iyi para elixir weaponda var. babel serverinda 200k ya satanlardan alıyorum direk 220k ya satıyorum bu kadar basit -
ehehe AhBeng bizim guildden PARA İLE ALINMADI kendisi çıkardı :D geçen guild konuşmalarımızda bunları teker teker çıakrdı bu arada arkadaşım 99m mi yapar onlar yaf en az 999 ^^ sanırım bunalr sadece giydikleri 64 sos sword 52 som spear 52 +7 sword 56 +8 spear 69 sos chest garm vede 52 som glavie var :DDD o charın gerçek sahibi oynamıor artık athense geçti 70 e karşılık bu charını devretti kendisi girmiyor itemleri ne ticaretten nede para vererek yaptı sadece yüzükleri aldı parayla gerisi ccave ve cart curt keserken tek taktiğini söledi bana ama oda şanşmış ne berserksiz nede skillsiz giant kesmek :D drop rate artıomuş sistem zor bi rakibi kesmiş gibi davranıormuş falan filan bilmiorum o ole soledi ... -
sos u kım kaybetmıs bız bulalım
ben daha hayatımda soslu sılah kullanmadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X