Şimdi Ara

Görev Yöneticisi Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pc ye format attım ama görev yöneticisi ni acmaya calısınca hic bir tepki vermiyor
    sadece 1 saniyelik kum saati imleci cıkıyor , taskmgr exe var ama nedenini anlayamadım lütfen yardım edin

• Virüs dicem ama daha yeni format attım diyorsun Bi kaç şey deneyelim belki çözülür
    1) Şimdi HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\system anahtarını açıp disabletaskmgr verisini 0 olarak değiştiriyoruz. Bu biihtimal düzeltebilir.

2) winnt(windows) / system32 klasöründe,
    gpedit.msc var, onu aç..

"kullanıcı yapılandırması / sistem/"
    veya
    "kullanıcı yapılandırması/sistem / oturum aç kapa"
    kısımlarında
    "görev yöneticisini devre dışı bırak" ın karşısında
    "etkin" yazıyorsa onu "yapılandırılmamış"(bendeki bu)
    yada "devredışı" yap..

Hadi kolay gelsin

NOT : 2. seçenek alıntıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: polocuk

Virüs dicem ama daha yeni format attım diyorsun Bi kaç şey deneyelim belki çözülür
    1) Şimdi HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\system anahtarını açıp disabletaskmgr verisini 0 olarak değiştiriyoruz. Bu biihtimal düzeltebilir.

2) winnt(windows) / system32 klasöründe,
    gpedit.msc var, onu aç..

"kullanıcı yapılandırması / sistem/"
    veya
    "kullanıcı yapılandırması/sistem / oturum aç kapa"
    kısımlarında
    "görev yöneticisini devre dışı bırak" ın karşısında
    "etkin" yazıyorsa onu "yapılandırılmamış"(bendeki bu)
    yada "devredışı" yap..

Hadi kolay gelsin

NOT : 2. seçenek alıntıdır.

system klasörü altında disabletaskmgr verisi yok bende ?

• Dostum kısaca başlat- çalıştır - gpedit.msc - Yönetim Şablonları ( en alttakı ) - Sistem - Crtl + alt + del Seçenekleri - Görev yöneticisini devre kaldır de , Yapılandırılmamış ya da etkin seç ve öyle dene. Eğer bunlar değilse %1500 virüs
  • iyide yeni format attım
  • Arkadaşlar 2-3 gün önce aynı şikayetten dolayı başka biri gelmişti foruma. Bir tür spy sebep oluyor buna.Önce antispy programlarından biriyle spy ları temizle.Sonra üstte yapacakların zaten yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: PembeKurbaga

iyide yeni format attım

ilk giren flash disk , eğer yaptıysanız mantıksal sürücünüze ilk erişim update değilse ilk warez sitesi yeterli dostum
  • yeni bir kullanıcı oluştur yada sistem geri yükleme yap.
  • kaspersky ile tarattım hiç bir virüs bulmadı , ayrıca internetten taskmgr.exe indirip degistirdim yine olmadı
  • başla çalıştıra gpedit.msc yazıp enlere basın ve kullanıı yapılandırması-yönetim şablonları-sistem altında bulunan ctrl+alt+del seçeneklerine gel görev yöneticisini devre dışı kaldırı çift tıkla ve devre dışı bırak tamam dediğnde sorun kalmayacaktır

Olmazsa....

Başlat/Çalıştır’a
    REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f bu değeri yaz ve tamam de.

Yine olmazsa...
    Başlat/Çalıştır/ ''regedit'' yaz. Kayıt defteri düzenliyicisi/Düzen/bul a tıkla, ''DisableTaskMgr'' yaz. Silinebilen dosyaları silin.(alıntıdır)

Bununla da sistemi taratınız
    SuperAntiSpyware
    http://www.superantispyware.com/download.html

• quote:

Orjinalden alıntı: PembeKurbaga

kaspersky ile tarattım hiç bir virüs bulmadı , ayrıca internetten taskmgr.exe indirip degistirdim yine olmadı

İnternetten indirmene gerek yok zaten system 32 nin içinde var Dostum sen bi temiz format daha cek 45 dk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.