Bildirim
Görev Yöneticisi Açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Virüs dicem ama daha yeni format attım diyorsun Bi kaç şey deneyelim belki çözülür
1) Şimdi HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\system anahtarını açıp disabletaskmgr verisini 0 olarak değiştiriyoruz. Bu biihtimal düzeltebilir.
2) winnt(windows) / system32 klasöründe,
gpedit.msc var, onu aç..
"kullanıcı yapılandırması / sistem/"
veya
"kullanıcı yapılandırması/sistem / oturum aç kapa"
kısımlarında
"görev yöneticisini devre dışı bırak" ın karşısında
"etkin" yazıyorsa onu "yapılandırılmamış"(bendeki bu)
yada "devredışı" yap..
Hadi kolay gelsin
NOT : 2. seçenek alıntıdır.
-
quote:
Orjinalden alıntı: polocuk
Virüs dicem ama daha yeni format attım diyorsun Bi kaç şey deneyelim belki çözülür
1) Şimdi HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\system anahtarını açıp disabletaskmgr verisini 0 olarak değiştiriyoruz. Bu biihtimal düzeltebilir.
2) winnt(windows) / system32 klasöründe,
gpedit.msc var, onu aç..
"kullanıcı yapılandırması / sistem/"
veya
"kullanıcı yapılandırması/sistem / oturum aç kapa"
kısımlarında
"görev yöneticisini devre dışı bırak" ın karşısında
"etkin" yazıyorsa onu "yapılandırılmamış"(bendeki bu)
yada "devredışı" yap..
Hadi kolay gelsin
NOT : 2. seçenek alıntıdır.
system klasörü altında disabletaskmgr verisi yok bende ?
-
Dostum kısaca başlat- çalıştır - gpedit.msc - Yönetim Şablonları ( en alttakı ) - Sistem - Crtl + alt + del Seçenekleri - Görev yöneticisini devre kaldır de , Yapılandırılmamış ya da etkin seç ve öyle dene. Eğer bunlar değilse %1500 virüs -
iyide yeni format attım -
Arkadaşlar 2-3 gün önce aynı şikayetten dolayı başka biri gelmişti foruma. Bir tür spy sebep oluyor buna.Önce antispy programlarından biriyle spy ları temizle.Sonra üstte yapacakların zaten yazıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: PembeKurbaga
iyide yeni format attım
ilk giren flash disk , eğer yaptıysanız mantıksal sürücünüze ilk erişim update değilse ilk warez sitesi yeterli dostum -
yeni bir kullanıcı oluştur yada sistem geri yükleme yap. -
kaspersky ile tarattım hiç bir virüs bulmadı , ayrıca internetten taskmgr.exe indirip degistirdim yine olmadı -
başla çalıştıra gpedit.msc yazıp enlere basın ve kullanıı yapılandırması-yönetim şablonları-sistem altında bulunan ctrl+alt+del seçeneklerine gel görev yöneticisini devre dışı kaldırı çift tıkla ve devre dışı bırak tamam dediğnde sorun kalmayacaktır
Olmazsa....
Başlat/Çalıştır’a
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f bu değeri yaz ve tamam de.
Yine olmazsa...
Başlat/Çalıştır/ ''regedit'' yaz. Kayıt defteri düzenliyicisi/Düzen/bul a tıkla, ''DisableTaskMgr'' yaz. Silinebilen dosyaları silin.(alıntıdır)
Bununla da sistemi taratınız
SuperAntiSpyware
http://www.superantispyware.com/download.html
-
quote:
Orjinalden alıntı: PembeKurbaga
kaspersky ile tarattım hiç bir virüs bulmadı , ayrıca internetten taskmgr.exe indirip degistirdim yine olmadı
İnternetten indirmene gerek yok zaten system 32 nin içinde var Dostum sen bi temiz format daha cek 45 dk
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X