Şimdi Ara

Görev Yöneticisi, Regedit Açılmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görev yöneticisini açamıyorum. Hata veriyor yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmış diyor. Regedit'de öyle. Çalıştıra cmd yazdım çıkan pencerede "Komut istemi, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" diyor. Acil yardım arkadaşlar, kafam çok fena oldu. Daha öncede buna benzer bir sorunla karşılaşmıştım. Formatlamak oldu ilk aklıma gelen şey ve yaptım. İlk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum.

Not:Dün gece 80Gb ye yakın oyun indirdim daha oynayamadım bile
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Combofix buna kesin çözümdür. Aşağıdaki linkten indirip çalıştır ve bitmesini bekle.

http://download.bleepingcomputer.com/dl/57d226fbff5a86394bbd5168919449b1/50ddb64d/windows/security/anti-virus/c/combofix/ComboFix.exe
  • güvenli moddan denedin mi hocam?
  • Hocam zamanında aynısı başıma geldi.Sorun virüs güvenli modda sırayla birkaç antivirüs yükleyerek sisteminizi taratınız.Ayrıca spyware doctor , anti malwere programlarını da kurun taratın.En son çare Combofix ' i çalıştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

güvenli moddan denedin mi hocam?

Yok hocam denemedim daha güvenli modda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkocan -- 28 Aralık 2012; 18:59:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperen02

Hocam zamanında aynısı başıma geldi.Sorun virüs güvenli modda sırayla birkaç antivirüs yükleyerek sisteminizi taratınız.Ayrıca spyware doctor , anti malwere programlarını da kurun taratın.En son çare Combofix ' i çalıştırın.

İyi bişey sanırım Combofix son çare dediğine göre... Virüs değil mi kesin? Çünkü yakın zamanda birkere daha format atmıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkocan

quote:

Orijinalden alıntı: Alperen02

Hocam zamanında aynısı başıma geldi.Sorun virüs güvenli modda sırayla birkaç antivirüs yükleyerek sisteminizi taratınız.Ayrıca spyware doctor , anti malwere programlarını da kurun taratın.En son çare Combofix ' i çalıştırın.

İyi bişey sanırım Combofix son çare dediğine göre... Virüs değil mi kesin? Çünkü yakın zamanda birkere daha format atmıştım...

Ben virüs diyorum combofix neden en son çare dedim; bazen düzgün sistemlerde kullanıldığında başka hatalara sebep olduğu konusunda şikayetler var o yüzden en sonra çare combofix'i kullanın.

NOT: Combofix'i güvenli modda çalıştırınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Görev Yöneticisi hk.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_28000674/mpage_1/f_/key_//tm.htm#28000674
    favorilerimde ekliydi. umarım yardımcı olur.
  • bilgisayarında şu an zararlı bir yazılım var(trojan ,malware vs)
    sistemini malwarebytes ile tarat bulduklarını sil sorun düzelecektir..
    düzelmezse hijackthis ile sistemin logunu çekip buraya kopyala manuel olarak bakar sileriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

bilgisayarında şu an zararlı bir yazılım var(trojan ,malware vs)
    sistemini malwarebytes ile tarat bulduklarını sil sorun düzelecektir..
    düzelmezse hijackthis ile sistemin logunu çekip buraya kopyala manuel olarak bakar sileriz..

Combofix deniyorum bakalım ne olacak
  • o da olur onu da deneyebilirsin sonuç alırsan dediklerime gerek yok alamazsan denersin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Combofix buna kesin çözümdür. Aşağıdaki linkten indirip çalıştır ve bitmesini bekle.

http://download.bleepingcomputer.com/dl/57d226fbff5a86394bbd5168919449b1/50ddb64d/windows/security/anti-virus/c/combofix/ComboFix.exe

Çoook teşekkürler abicim sorunum çözüldü...

Artık ne yapayım bilmiyorum ilk ComboFix demeyimim oldu. Nasıl teşekkür etsem azdır yazılım da kötü bir insanım, donanımla ilgili sorunlarınızı bana sorun. Herkese çok teşekkürler. Özellikle sana Sarıaslan...

• Yalnız dizüstü özellikle de geçiş olan(çift ekran kartlı) dizüstü kullanıcıları uzak dursun.Optimus sürücüleri silip sizi dahiliye mahkum bırakır aman
  • Konu Başlığınız Revize Edildi.

Son zamanlarda ''acil yardım, öldüm bittim ben, acil bilgisayarım yandı, çok sıcak,uzman sorusu'' gibi konu başlıklarının kullanımı artmaktadır.Yine aynı şekilde tamamen büyük harfle yazılmış konu başlıkları ve imla kurallarına uyumsuzluk vs. gibi benzeri başlıkları içeren konular, kilitlenip, silinecektir. Konu başlıklarınızı oluştururken, lütfen konuyu özetleyen başlıklar seçmeye dikkat ediniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

DH Yönetimi
  • quote:

quote:

Combofix buna kesin çözümdür. Aşağıdaki linkten indirip çalıştır ve bitmesini bekle.

Artık ne yapayım bilmiyorum ilk ComboFix demeyimim oldu. Nasıl teşekkür etsem azdır yazılım da kötü bir insanım, donanımla ilgili sorunlarınızı bana sorun. Herkese çok teşekkürler. Özellikle sana Sarıaslan...

Estağfirullah. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

• quote:

quote:

quote:

Estağfirullah. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Hocam bugün bilgisayarı açarken yine aynı hatayı verdi... Dün gece de oyunayken çok fazla fps düşüşü olmuştu. Ne virüsmüş be Linux'a geçeceğim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.