Şimdi Ara

Windows açılışında 'Sunucu Meşgul' uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
23.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Windows 7 açılışında Sunucu Meşgul uyarısı çıkmakta. Uyarı gözüktükten sonra 1-2 dk boyunca tepki vermiyor. 1-2 dk geçtikten sonra ise kapatabiliyorum ya da Geçiş Yap 'a tıklıyorum. Geçiş Yap 'a tıkladıktan sonra uyarı kayboluyor ve Başlat penceresi açılıyor.

Windows açılışında 'Sunucu Meşgul' uyarısı

Uzun süredir bu böyle devam etmekte ve ben bir çaresini bulamadım. Şahsi fikrim, bir program yükledikten sonra program yüzünden böyle oldu. Ama tüm programları tek tek silip, hangisinin engel olduğunu bulmayı deneyemeceğim için şimdilik başka bir çözüm yolu bulunması gerekiyor.

• Görev yneticisine ulasabiliyorsan hangi programlar acik ona bak o programlari kapattiginda oda kapaniyorsa hangi programsa silersin.
  • Başlat, Çalıştır, msconfig, başlatma.

Oradaki programlara bak gereksizlerin tikini kaldır. Yeniden başlat.
  • Güvenli modla pc yi aç

Başlat, Çalıştır, msconfig, başlatma. tüm tikleri kaldır

reset at ağ destekli güvenli mod

antivirüsle tarat

combofixle tarat

reset at pc tertemiz
  • Konu eski ama sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olması için paylaşıyorum:

Başlat>çalıştır>msconfig>hizmetler>sunucu (sunucunun işaretini kaldırın ve hatadan yeniden deneye tıklayın sorun çözülecektir.)
  • son mesajdaki adım bir süre idare etti ancak yine başladı.Sinirlerim altüst oldu bir de donma yapıyor açılışta
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemccc

son mesajdaki adım bir süre idare etti ancak yine başladı.Sinirlerim altüst oldu bir de donma yapıyor açılışta

Aynı sorun bende de var sistemin win 8 nette hiçbir yerde çözümü yazmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    '/' Uygulamasında Sunucu Hatası
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayni sorun bugun bendede olustu.siz cozebildiniz mi?cozduyseniz benimle çözüm yolunu paylasabilirmisiniz.tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    Çok önemli bilgilerin yoksa, format atarak bu olayı çözün. Olmazsa güvenli modda açıp görev yöneticisinden ''İşlemler'' sekmesine tıklayıp gereksiz programları kapatabilirsin. Daha sonra ''explorer'' işlemini sonlandırıp yeniden işleme sokun. Bir alternatif ise, güvenli modda açıp başlat menüsünden ''msconfig'' komutunu yazın. Oradan ''Başlatma'' sekmesinden açık olan programı kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın. Sonucu buraya yazarsanız sevinirim. Ama format atmak kesin çözüm
  • Sene artık 2017, işletim sistemi Win 10, yepyeni kurulum ve aynı hata hala mevcut. Bu ne biçim iştir arkadaş?
  • Başlat, Çalıştır, msconfig, başlatma.

Oradaki programlara bak gereksizlerin tikini kaldır. Yeniden başlat.
  • Çozümü hizmetler sekmesinden sunucu ibaresini devre disi birakmak olacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackinlove kullanıcısına yanıt
    Hocam kaldırmaya kaldıralım da onu da bir işlevi yok mu tiki kaldırırsak zararlı olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.e.m -- 19 Temmuz 2018; 20:50:0 >
  • Gerekirse tek tek kapatıp deneyeceksiniz ya da format atacaksınız son seçenek olarak bu hatayla devam edeceksiniz başka bir opsiyon yok şu anda
  • yıl oldu 2018 hala aynı hatayı alıyorum win10 kurulu
    lightroom açarken yapıyor ve lighroom açılmıyor uyarı gitmiyor
  • yıl oldu 2018 hala aynı hatayı alıyorum win10 kurulu
    lightroom açarken yapıyor ve lighroom açılmıyor uyarı gitmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.