Merhabalar Görev Yöneticisiyle ilgili bir sorun var lütfen yardım edin görev yöneticisini açarken aşağıya eklediğim hatayı alıyorum. Yeniden yükle diyor da nasıl yapacağım ki bunu? Tamam deyince Görev Yöneticisi açılıyor ama hiçbirşey görünmüyor en altta da onun resmini verdim. Yardım ederseniz memnun olurum. ![]() --------------------------- taskmgr.exe - Sistem Hatası --------------------------- Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü (null) bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir. --------------------------- Tamam --------------------------- ![]() |
Görev Yöneticisi sorunu taskmgr.exe - Sistem Hatası

-
-
Sorunu çözemedim bir türlü başka program kullanacağım
-
Ben de araştırma yaptım yalnız çok isterdim ama ben de yardımcı olamayacağım.
-
Windows tuşu + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' . Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.
dism /online /cleanup-image /startcomponentcleanup ENTER TUŞUNA BASIN İŞLEMİN BİTMESİNİ BEKLEYİN
dism /online /cleanup-image /restorehealth ENTER tuşuna basın işlemin bitmesini bekleyin
yine sfc /scannow yazın %100 olunca bilgisayarı yeniden başlatın ve test edin sorun devam ederse sonrasına bakarız.
-
taskmgr.exe yani görev yöneticisini elimde bulunan windows 10 isosundakiyle değiştirdim şuan çalışıyor sanırım dosya zarar görmüştü
-
Sorununuzu hallettiğinize sevindim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaos1907 -- 16 Ekim 2022; 18:12:11 >
Benzer içerikler
- monster statik elektrik boşaltma
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok
- microsoft visual c++ nedir
- laptop power tuşu olmadan açma
- komut istemi
- internetim çok yavaş
- vram nedir
- steam açılmıyor
- windows 10 ekran görüntüsü alma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X