Şimdi Ara

Görev Yöneticisi sorunu taskmgr.exe - Sistem Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Görev Yöneticisiyle ilgili bir sorun var lütfen yardım edin görev yöneticisini açarken aşağıya eklediğim hatayı alıyorum. Yeniden yükle diyor da nasıl yapacağım ki bunu? Tamam deyince Görev Yöneticisi açılıyor ama hiçbirşey görünmüyor en altta da onun resmini verdim. Yardım ederseniz memnun olurum.

---------------------------

taskmgr.exe - Sistem Hatası

Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü (null) bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir.

Tamam

• Sorunu çözemedim bir türlü başka program kullanacağım

• Ben de araştırma yaptım yalnız çok isterdim ama ben de yardımcı olamayacağım.

• Windows tuşu + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' . Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

dism /online /cleanup-image /startcomponentcleanup ENTER TUŞUNA BASIN İŞLEMİN BİTMESİNİ BEKLEYİN

dism /online /cleanup-image /restorehealth ENTER tuşuna basın işlemin bitmesini bekleyin

yine sfc /scannow yazın %100 olunca bilgisayarı yeniden başlatın ve test edin sorun devam ederse sonrasına bakarız.

• Kaos1907 kullanıcısına yanıt

taskmgr.exe yani görev yöneticisini elimde bulunan windows 10 isosundakiyle değiştirdim şuan çalışıyor sanırım dosya zarar görmüştü

• 46and77 kullanıcısına yanıt

Sorununuzu hallettiğinize sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaos1907 -- 16 Ekim 2022; 18:12:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.