Şimdi Ara

Görevsiz Kasmalı RPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben metin 2 gibi görevden çok yaratık keserek lwl kasmalı bir oyun arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

• Everquest 1&2 bakabilirsin.
  • Denedim hocam onuda pek sarmadı malesef
  • guild wars 2 oynayabilirsin wvw haritasına giriyorsun o savaştan bu savaşa koşuyorsun ve 3 gün sonra level 80'sin görevi anca 18 lvle kadar wvw'ye girmen için yaparsın.
  • Tamamdır Deneyeceğim tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
  • knight cabal 1-2
  • GW2 deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metin2 deyince önyargılı yaklaştım sana ama öneri de de bulunacağım :)

Rising Force Online Türkiye sunucusu yeni açıldı (Official). Oyun Türkçe
    kayıt olurken de bu linki kullanırsanız sevinirim:

Site:www.rfonlinetr.com
    Forum:http://forum.rfonlinetr.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 29 Temmuz 2015; 16:17:20 >

• Demek görevsiz sadece mob keserek level almayı sevenlerde var :D
  • Knight oynayan herkesin zevkle yaptığı bir şey.O atmosfer artık hiçbir oyunda yok o Yüzden mob keserek EXP kasmak vakit kaybı veya zor geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Knight oynayan herkesin zevkle yaptığı bir şey.O atmosfer artık hiçbir oyunda yok o Yüzden mob keserek EXP kasmak vakit kaybı veya zor geliyor.

Ben 2.5 sene filan knight oynadım sene 2007 ile 2010 arası. sonra oyuncu kitlesi çok seviyesizleşti hile vs abartı hortladı bırakmıştım birdahada hiç bulaşmadım. Ozamanlar hatırlıyorum 6-7 kişi party kurar deli gibi mob keserek lvl alırlardı. Bana o zamanlar bile çok saçma gelirdi. O yüzden knightda oynadığım 2.5 sene boyunca hiç lvl kasmadım hep karakter satın almıştım :D hiç abartmıyorum yanlış hatırlamıyorsam 2008 senesinde bundan 7-8 sene önce bir mageye 1250 TL para vemiştim :D magenin asası kesmesi imkansız diyen arkadaşlarımın, asas karşısında tank gibi duruşum karşısında şaşkınlıkla bakıyorlardı :D ne günlerdi +8 armor setim +9 silahım birde sadec e 500 TL vererek aldığım bir aksesuar seti vardı adını hatırlamıom(artık bu itemler çöpmüş ozamanlar değerliydi az sayıdaydı) ne oyundu ya ne para yatırmıştım. Gerçi zarar etmedik geri sattık vs ama knight dan sonra hiç bir oyuna okadar para yatırmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 30 Temmuz 2015; 19:09:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.