Şimdi Ara

Görünebilen İşlemci Hızı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Görünürde, yani işlevsel olarak değil, sadece işlemcinin hızını artırabilme yolu var mıdır acaba? Oynayacağım bir oyunun downloaderında sistem gereksinimlerini geçtiği takdirde download yapmaya başlıyor. Bende ise diğer özelliklerimin hepsi fazlasıyla uygun fakat işlemcim 1,73 ghz. 2 ghz istiyor minumum ve dediğim gibi sadece görünür olarak işlemci hızını değiştirebilme olasılığımız var mıdır? Varsa nasıl oluyor?
    Şimdiden çok teşekkür ederim. :)

• JSchuldiner J kullanıcısına yanıt
    muhtemelen pc laptop. oyunun sistem gereksinimlerinde öyle bir ifade varsa oyunu çalıştırmayabilir. işlemci hızını overclock ile artırabilirsiniz yani işlevsel olmak zorunda. eğer laptopsa zaten boşuna overclock ile uğraşmayın. oyunun upload sitelerine konmuş hazırını bulmaya çalışın fakat eğer çalışması için de yine 2 ghz isterse yapacak bir şey yok.
  • Evet Laptop, teşekkür ederim cevabınız için. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JSchuldiner

Evet Laptop, teşekkür ederim cevabınız için. :)

Eski laptopumun işlemcisi de 1.73 ghz'di. Özledim emektarı... Soruya gelirsek, sanırım yok ama farklı sitelere upload edilmiş şekilde bulabilirseniz onu indirmeyi deneyin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öncelikle herkese merhaba. :)
    Görünürde, yani işlevsel olarak değil, sadece işlemcinin hızını artırabilme yolu var mıdır acaba? Oynayacağım bir oyunun downloaderında sistem gereksinimlerini geçtiği takdirde download yapmaya başlıyor. Bende ise diğer özelliklerimin hepsi fazlasıyla uygun fakat işlemcim 1,73 ghz. 2 ghz istiyor minumum ve dediğim gibi sadece görünür olarak işlemci hızını değiştirebilme olasılığımız var mıdır? Varsa nasıl oluyor?

Öncelikler Başlat>Çalıştır>Regedit Yapıyoruz Kayıt Defteri Geldikten Sonra HKEY_LOCAL_MACHİNE_HARDWARE_DESCTRIPTION_SYSTEM_CENTRALPROSSECOR E GİRİN ALT KLASÖRLERDEDE 0,1... DİYE DEVAM EDEN KLASORLER VAR ONLAR ÇEKİRDEKLER. İLK 0'A BAS YAN TARAFTAKİ PROSSECOR NAMEYİ BUL ORADAN İSMİNİ DEĞİŞTİR BUNU BÜTÜN ÇEKİRDEKLERDE UYGULA ÖYLE OLUR.

YAP BUNLARI SONUÇLARI YAZARSIN

Örn:Intel® Celeron® Processor 530 1.73 GHz
    Örn:Intel® Celeron® Processor 530 2.00 GHz olarak değiştirin. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic. -- 21 Şubat 2014; 21:52:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

quote:

Evet Laptop, teşekkür ederim cevabınız için. :)

Eski laptopumun işlemcisi de 1.73 ghz'di. Özledim emektarı... Soruya gelirsek, sanırım yok ama farklı sitelere upload edilmiş şekilde bulabilirseniz onu indirmeyi deneyin ;)

Maalesef böyle birşey yok, henüz oyun yeni çıkmış durumda ve online olunca. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

quote:

Öncelikle herkese merhaba. :)

Öncelikler Başlat>Çalıştır>Regedit Yapıyoruz Kayıt Defteri Geldikten Sonra HKEY_LOCAL_MACHİNE_HARDWARE_DESCTRIPTION_SYSTEM_CENTRALPROSSECOR E GİRİN ALT KLASÖRLERDEDE 0,1... DİYE DEVAM EDEN KLASORLER VAR ONLAR ÇEKİRDEKLER. İLK 0'A BAS YAN TARAFTAKİ PROSSECOR NAMEYİ BUL ORADAN İSMİNİ DEĞİŞTİR BUNU BÜTÜN ÇEKİRDEKLERDE UYGULA ÖYLE OLUR.

YAP BUNLARI SONUÇLARI YAZARSIN

Örn:Intel® Celeron® Processor 530 1.73 GHz
    Örn:Intel® Celeron® Processor 530 2.00 GHz olarak değiştirin. :)

Öncelikle ilgilendiğiniz için çok çok teşekkür ediyorum. :)
    Yaptım fakat hala değiştirdiğim işlemci hızının yanında eskisi de yazıyor. Şöyle ki:

Sizin dediğiniz gibi değiştirdiğim yerde 1.73 GHz ile ilgili herşeyi kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JSchuldiner -- 22 Şubat 2014; 13:07:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Hızı Sınırlandırma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • JSchuldiner J kullanıcısına yanıt
    Hocam orayı bende araştırdım fakat hala çözemedim çözdüğüm an size ulaşıcam mutlaka :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

Hocam orayı bende araştırdım fakat hala çözemedim çözdüğüm an size ulaşıcam mutlaka :)

Çok saolun, teşekkür ederim. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.