Şimdi Ara

görüntü alamıyorumm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 7-8 aydır problemsiz kullandığım cihaza bi haller oldu..32' crea hd ready tvim var ama xboxı çalıştırdığımda sürekli sinyal yok ibaresi veriyor.. bende bir arkadaşımdan çalışır durumdaki component kablosunu aldım sorunun kabloda olduğunu düşündüğümden ama maalesef sonuc aynı..cihazı baska bir tvye scarttan bagladıgımda bu sefer ses geldi ama yine görüntü yoktu..velhasıl kelam ben problemi çözemedim bu işten anlayan tavsiye verebilecek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..

• GPU'da bir sorun var. Klasik Xbox 360 problemlerinden. Kablo ucundaki HDTV-TV düğmesinin doğruluğundan emin olun. Bir de konsolu servise götürün ki, orada iyice bir incelesinler.
  • peki istanbul avrupa yakasında tavsiye ettiğiniz bi tamirci varmı
  • Kardeş senin lcd 1080p desteklemiyorsa eyer.Büyük bir ihtimal senin xbox360 settingten 1080p ayarında kalmıştır.Bunu anlaman içinde sana 1080p destekleyen bir tv veya monitör gerekiyor ama bundan evvel component kablonun üstündeki anahtarı tv konumuna al ve sarı kabloyuda tv ye bağlayarak yani kompozit bağlantı yaparak bir dene tahminim olay bundan ibaret.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.Eyer olay buysa sana xbox360ı görüntüyü görmeden nasıl 1080p ayarından çıkaracağını yazarım.Sen bir haber ver yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmurat360x -- 11 Kasım 2007; 23:17:32 >
  • Sana pm attım
  • Komposit bağlantıdan bağlarsa, 1080p çözünürlük ayarı çıkmaması lazım. Otomatikman 480p alacaktır. Desteklenmeyen çözünürlük olsaydı, zaten uyarı mesajı alırdı. Bence sorun ondan değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elderzeus

Komposit bağlantıdan bağlarsa, 1080p çözünürlük ayarı çıkmaması lazım. Otomatikman 480p alacaktır. Desteklenmeyen çözünürlük olsaydı, zaten uyarı mesajı alırdı. Bence sorun ondan değil.
    Ayar zaten çıkmaz ama eyer sorun bundansa görüntü gelir ve sorunun kaynağı anlaşılmış olur.Her lcd tv desteklenmeyen çözünürlük gibi bir uyarı vermiyor malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmurat360x -- 11 Kasım 2007; 23:27:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p görüntü alamıyorum!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cihazın 3k gidiyor sorun gpu ile ilgili kesin yapsalarda gene tekrar edebilir komle board degiştir kafan rahat olsun ikide bir gitme millet gibi aynı arzayı verince 250-300 ytl gibi rakam var bence sıfır alsan 100 ytl fark oynar arada
  • arkadaşlar maalesef mirrormask arkadaşımız haklı cıktı cihaz 3k gördü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.