Şimdi Ara

Görüntü birden gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 6 gündür bilgisayarımda birden ekran gidiyor ve yanında klavye ve fare de gidiyor ışıkları sönüyor ama kasa çalışmaya devam ediyor her yolu denedim sürücüleri silip indirdim parçaları söküp taktım fakat nafile arada oyun oynatıyor sorunsuz arada tak diye gidiyor ve 2 gün önce de ses hizmetleri çalışmamaya başladı bilgisayardan hiç ses duyamıyorum onun da her yolunu denedim fakat hiçbir fayda etmedi ayrıca 1 aya yakındır HDD de problem de var tarama yaptım hiçbir sıkıntı çıkmadı başka bir program yükledim yandan smart error hatası veriyor sizce problem hangi parçada

Görüntü birden gidiyor

Görüntü birden gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisayarında harici ekran kartı varsa ve anakartında dahili ekran kartı varsa dahiliye takıp dene kısacası ekran kartını çıkartıp test et yine aynı problemi yaşıyorsan harddisk kaynaklı anakart da dahili ekran kartı yoksa bi yerden test için herhangi bir ekran kartı bulup test et sorun anlaşılır zaten de benim düşüncem ce ekran kartı kaynaklı gibi

• Harici ekran kartı kullanıyorum ve dahili ekran kartım yok galiba çünkü takıyorum hdmi kablosunu anakarttan görüntü alamıyorum ekran kartımı bir yerde test etmeye çalışıcam ayrıca pcden hiç seste gelmiyor bu anakart kaynaklı mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UnicornXX U kullanıcısına yanıt

Yeni bir konuda açtım. Ram voltajlarından kaynaklanıyor olabilir. Ona bir göz gezdir. Apu ramlerden güç aldığı için güç yetmeyince bilgisayar sapıtıyor.

Edit: Sabah uyku sersemiyle harici-dahiliyi ters okumuşum kbakmayın. Ekran kartın başka bir sistemde sorun çıkarmazsa (büyük ihtimal çıkarır) anakarta bağlayabiliriz. Ekran kartını farklı driverlar ile denedin mi?

Çok masum durmuyor gpu'nun kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 28 Nisan 2022; 13:53:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Birden bire kararıp geri geliyor.
    20 yıl önce açıldı
    2. Ekrana görüntü gelmiyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.