Şimdi Ara

Görüntü bozuk film izleyemiyorummm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bilgisayarı açtığımda ekran kartı driverinin yüklü değilmiş gibi gözüktüğünü gördüm. Görüntü 640*800 falan olmuştu. Aygıt yöneticisinden baktığımda hakikaten de fx 5200 üzerinde soru işareti vardı. Neyse daha sonra driverı yükledim ve windowsun görüntüsünü düzelttim. Ancak herhangi bi video açtığımda görüntü bozuk çıkıyo. Baya parlak bi görüntü oluşuyo.Renkler cansızlaşıyo. Print-screen yapsa örneğini koyacam ama olmuyo işte. Yardımlarınızı bekliyorum.

• ekran kartının driverinı internetten güncellemeyi denediniz mi?
    belki düzelir..

• eet driverim güncel
  • belki de ayarların bozuktur renk ayalarına bi bak hani sürücünün içindeki yardımcı programlar vardır onlarla ayar yapabilirsin
    bide ekran kartının sürücünü tamamen kaldır bidaha yükle ve güncellemeleri unutma aslında resim koysan daha iyi bi yardım alırdın
  • dün hiçbir şey yoktu. ayarlarla kimse de oynamadı.
    print-screen yapıp paint e attığımda simsiyah gözüküyo. başka yöntemle görüntüyü yakalayabilir miyim?
  • ekran kartı driverını tekrar kaldır bilgisayarıma gel sağ tıkla özelliklerden donanım-aygıt yöneticisine gel oarada sistem aygıtları kısmında pci-agp köprüsü falan gibisinden bişey yazması lazım sağ tıklayıp onuda sil restart at tekrar driver kur...sanırım bu sorununu düzeltir..
  • çok teşekkür ederim deneyeceğim şimdi.
  • clarion arkadaşım dediğin şey tam olarak burda yok. ekteki resimdekilerden hangisini silmem gerekiyor?

Görüntü bozuk film izleyemiyorummm!!!
  • arkadasşlar yardımlarınızı bekliyorum
  • kusuruma bakma arkadaşım ancak bakabildim, yanlış hatırlamışım pci-agp değil cpu-agp 2.0 olacak verdiğin resimde sondan üçüncü..umarım sorunun çözülür.
  • eyvallah hocam çok saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.