Arkadaşlar Powercolor HD6850 ekran kartı var. Bugün ekran kartı driverını kaldırdım ve tekrardan yükledim. Yükledikten sora pc kendini resetledi ve ekran "Hoş Geldiniz" yazısına kadar düzgün ama ondan sonrası işi bozuyor. Simsiyah ekran geliyor ve yazılar siyah,kırmızı,beyaz,yeşil olarak karman çorman bir şekilde geliyor. Ben ekran kartından şüpheleniyordum ama ekran kartından değilmiş. Çünkü başka bir ekrana bağlayınca ekran gayette düzgün bir şekilde gösteriyor. Ee monitörden şüphelendim bozuldu filan dedim çünkü baya eskiydi. Ama monitörede laptop bağladım ee bu sefer monitör laptopun ekranınıda gayet güzel gösteriyor. Benim anlamadığım olay neden iki tarafta normal çalışırken birbiri ile çalışmaya başladığında aksilik yaratıyorlar. Böyle birşey mümkün mü acaba benim kafam çok karıştı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba,
Sisteminizi güvenli modda açarak ekran kartı driverını tamamen kaldırın. Hatta forum da driver temizleme rehberi adında bir konu var, oraya göz atarak temizleme yapın. Tekrar dan ekran kartınızın driverını kurup test edin bakalım.
Eğer varsa, anakartınızdaki başka bir sokete takın ekran kartınızı. Arkadaşın da dediği gibi komple silip tekrar yükleyin daha sonra.
Ana kartta başka bir soket yok malesef. Ama şöyle birşey var ekran kartı üzerinde iki tane giriş yeri var. Alt tarafa takınca hiç görüntü alamıyorum üste takıncada tarif ettiğim gibi bir görüntü alıyorum. Bakın burada ekran kartının arka tarafının görüntüsü var:http://image5.sahibinden.com/photos/26/06/42/56260642tjc.jpg. Ben pek anlamam bilgisayardan ama siz bir yardımcı olabilirseniz bana sevinirim. Pc şuan bilgisayarcıda ondan yanıt bekliyorum bana bir fiyat vericek. Ama fiyat almadan önce sizin söylediklerinizi uygulayıp ondan sonra bir eğer düzelmezse tek çare bilgisayarcıya götüreceğim