Şimdi Ara

Görüntü gidiyor ve ekran çizgili oluyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, bilgisayarı kullanırken bir anda görüntü gidip ekran çizgili hale geliyor. res attıktan sonra düzeliyor ama her zaman değil, çizgili haldeyken kasayı hafif sallayınca bazen görüntü geri geliyor. sorun internette flash oyunlar oynarken, youtube'da ya da diğer sitelerde video izlerken, oyun oynarken yaklaşık 1 saat sonra oluyor. onun haricinde bilgisayarı normal bir şekilde kullanabiliyorum. yeni anakart almıştım bundan sonra böyle bir sorun yaşamaya başladım. ekran kartı ve anakart driverları güncel. ayrıca ekranı 120hz yaptıktan sonra otomatik olarak 60hz'ye geri geliyor. neden böyle olduğunu anlayamadım yardımcı olur musunuz lütfen?

anakartım Gigabyte GA-990FXA-UD3 R5
    ekran kartım AMD Radeon HD 5800 Series

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartcurt12 -- 24 Kasım 2016; 22:46:1 >

• 5800 legacy hmm acaba yanlış sürücü mü yükledin bende öyle hata yapmıştım
    120 hz desteklemiyordum ısınıyor olma ihtimalı yüksek GPU-Z gibi bir şey yükle
    bide becerebilirse BIOS güncelle herzaman yararına.
  • BIOS güncel kontrol ettim. sürücü de doğru ona da baktım. anakartı yeniledikten sonra sorun çıkarmaya başladı önceden sağlamdı 120hz kullanıyordum. ısıya baktım şimdi 40-50 derece arasında değişiyor. ısınıyor olduğunu sanmıyorum çünkü flash oyunlarda bile ekran gidiyor, örneğin haxball oynarken ne kadar ısınabilir ki? ekran kartının yanması ya da bozulması durumunda bilgisayar açılır mı? nasıl test edebilirim ekran kartını.
  • Farklı bir gpu veya farklı bir board ile denemek gerek. Ekran kartı arıza çıkarıyor gibi geldi bana ancak önceden sağlamdı diyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.