Şimdi Ara

Görüntü Problemim; Yardım Lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar eski bilgisayarimi tekrar kullanmak istiyorum da en son fan'ı farkında olmadan yaz sıcağında duvara dayamıştım ve oyun oynamıştım. 3 4 el sonra makina kapanmıştı ve tekrar açtığımda bilgisayarım bu halde açılıyordu. Sizce sorun sadece ekran kartı mi yoksa başka nedenleri de var mıdır?

Video asagidaki linkte;
    http://youtu.be/hKYSYP7mzD8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun ekran kartı gibi duruyor. Ekran kartının driverını güncellemeyi bir dene.
  • DİSC0VERY kullanıcısına yanıt
    Birden kapaninca öyle bişey düşünmedim ama olabilir mi? bana donanımsal bi sıkıntı gibi geldi öyle olunca ama çok bilgili değilim.

• Ekran kartından kaynaklandığını sanmıyorum.Anakart ekranı geliyor çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driverı güncelledin mi? Çözüldü mü? Çözülmediyse ekran kartın gitmiştir.
    @Abrkackl hocam direk anakart demeyin. En son yazacağınız şeyi en başa yazmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİSC0VERY -- 3 Ocak 2015; 18:19:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİSC0VERY

Driverı güncelledin mi? Çözüldü mü? Çözülmediyse ekran kartın gitmiştir.
    @Abrkackl hocam direk anakart demeyin. En son yazacağınız şeyi en başa yazmışsınız.

Sorun anakartta demiyorum bilgisayar ekranında anakartın markası cıkıyor bu yuzden bence sorun yazılımsal

• Abrkackl A kullanıcısına yanıt
    Dostum o yazı hep çıkıyordu zaten ama ekranı tam kaplamis olarak çıkıyordu videoda kare ekran olarak çıkıyor

• DİSC0VERY kullanıcısına yanıt
    Ben de ekran kartında diye düşünüyorum ama 300 liraya bi ekran kartı alıp da eğer çalışmazsa işime yaramayacak sistem. Çünkü yatırım yapmak istemiyorum bu sisteme yeni bilgisayar alana kadar gotursun diyorum.

• Fırınlamak da bir tercih. Fakat 1-2 ay götürür. Hocam tanıdığın bir bilgisayarcı varsa ona götür orada bir ekran kartı denersin. Yapamam dersen 300 TLye ekran kartı alma bence de. Bende de ekran kartı yok oyun da oynamıyorum. Forum da takılıyorum face,youtube falan zaman geçiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.