Bilgisayarımı HP servisinden yeni aldım, sorunum ekran kartıydı yani ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyordu. Tamir gerçekleşti ve anakartın komple değiştiğini zannediyorum, kullananlar bilir pc'nin fanından ilk aldığım gündeki bir koku vardı o kokuyu şimdide alıyorum, sanırım ekran kartları anakart ile tümleşik bunun için anakart değişti...
Sorum ve resimdeki hatanın sebebi şu; Bilgisayarı pil tasarrufu modunda kullanırken, ekran ara sıra gidiyor ve ekran geldiğinde hemen arkasından yukarıda gördüğünüz hata bildirimi çıkıyor? Ama yine pilde kullanıp, tam performans modundayken böyle bir hata ile karşılaşmıyorum...
Daha önce vista'da bu gibi hata ile karşılaşanlarız varmı ve sizce bu garantilik bir durummudur?
sana hangi parçaların degiştigini söylediler? bana adaptörümün degiştigini söylemişlerdi ben hp nin neredeyse kitabını yazdıgımdan eski adaptörümün seri numarasını not etmiştim karşılaştırdıgımız zaman adaptörümün degismedigi ortaya çıkmıştı senin sorununa bir çözüm getirecek fikrim yok fakat tavsiyem herşeyden önce servise gidip geldikten sonra yapılan donanım degişikliginden emin olmandır
Cihazı ben teslim almadım onun için nelerin değiştiği hakkında kesin bilgim yok, benimki tahminden öte...
Offff yaaaaa, şimdi bir 20-30 dahamı bekleyecem, ahh HP ahh, neydi bizim suçumuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme