Şimdi Ara

görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu [ÇÖZÜLDÜ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
85.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aero kapatma ile ilgisi yok. Denendi her şey.
  • Hocam özellik kapadıktan sonra kurduğun sistemin anlamı kalmıyor bence. Xp kurup masaüstünü temizle onu kıs bunu azalt
    programın linki var mı acaba indiriyim hemen

bu mudur?
    nirsoft
    Blue screen of death (STOP error) information in dump files.
    http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BORUBEY06 -- 14 Nisan 2014; 23:51:08 >

• benim 290 da hatadan aero yu kapatınca kurtuldum.

aero un bi albenisi yok açıkçası olsa nolur olmasa nolur aero un bazı ekran kartı driverlarında problem çıkartıdığı biliyo düzeltmeyen mikrosoftun aybı bence yoksa kartın bi şuçu yok
  • Aero mesele değil bir sorun karşısında ayar kısmak mantıklı gelmiyor bana. Bu sorun herkeste olsaydı herkes aero kapatırdı. Sorun aero ile ilgili de değil bence
  • evet program o ve sistemin dump kaydına alınan tüm hataları size sunar.
  • iyi ama bu mavi ekran hatalarını diyor ben mavi ekran almıyorum ki. ekran kararıyor bir cızırtı sonra 2 sn içinde geri dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

iyi ama bu mavi ekran hatalarını diyor ben mavi ekran almıyorum ki. ekran kararıyor bir cızırtı sonra 2 sn içinde geri dönüyor.

Tamam bende de anı hata vardı sürekli ve gösterdi bana program hataları bir deneyin ne kaybedersiniz ki?
  • Aynı hatayı dün akşam kızımın Vaio Ultrabooku da verdi. Takip...
  • bence sorun yaratan parça bellekler diye düşünüyorum. Baktığımız vakit çıplak elle dokulduğunda bile bozulabilen hassas parçalar. (bende bir kaç kez elimle temas etmiş olabilirim ram lere) "memtest" ile bakalım sonuç ne olacak akşam.

ultrabook olayını tam bilmiyorum ram(bellek) kapasitesi 4gb ve altı ise yetersizlik olabilir. Ama dediğim gibi çok hassas parçalar, ısıya falan duyarlı bir parça fazla voltaja gelemiyor, v.s v.s. dolayısıyla çabuk bozulabiliyorlar.
  • evet arkadaşlar epey bir şüphe ettiğim ramleri memtest ile test etme fırsatı buldum. Gayet kolay kullanımı var programın , ama malesef "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti..... hatasının kaynağı ram ler değil..

formattan beridir. 1 kere o hatayı aldım, şu an için böyle bir sorun yaşamıyorum. Ama peşinden koşmaya devam
     görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu [ÇÖZÜLDÜ] görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu [ÇÖZÜLDÜ] görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu [ÇÖZÜLDÜ]

• quote:

evet arkadaşlar epey bir şüphe ettiğim ramleri memtest ile test etme fırsatı buldum. Gayet kolay kullanımı var programın , ama malesef "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti..... hatasının kaynağı ram ler değil..

ben aynı hatayı alıyordum bir sürü şey yapmıştım düzelmemişti ;sistemi odamdaki prizden çıkarıp başka bir uzatma kablosu ile mutfaktaki prize takınca düzelmişti.
  • cobi C kullanıcısına yanıt
    yani sorun enerji kaynaklı mı diyorsunuz? yani test etmediğim parça sadece psu ve elektrik prizleri kaldı hemen hemen. Yazılım desem formatladım, ya psu ya ekran kartı artık başka seçenek kalmıyor ,ummadık bir şey de olamaz demiyorum tabi ki
  • quote:

yani sorun enerji kaynaklı mı diyorsunuz? yani test etmediğim parça sadece psu ve elektrik prizleri kaldı hemen hemen. Yazılım desem formatladım, ya psu ya ekran kartı artık başka seçenek kalmıyor ,ummadık bir şey de olamaz demiyorum tabi ki

kesin öyle diyemem ama ben bir ton şey yaparak düzeltememiştim en son dediğim gibi prizi değiştirince sorun düzelmişti.
    belki sorun o değildir ama denemekte fayda var bence.
  • Böcekgrafik in dediği gibi overclockları iptal et.

Sonra Bunu yap

Bir dene,ne olacak bakalım.

Ayrıca bazen ekran kartı ram hızlarını duşurmek te işe yariyor.
  • Bu sorun ile 3 ayrı bilgisayarda karşılaştım. 3'ünde de Malwarebytes + amd driver uninstaller + Son sürüm amd driver sırası ile çözüldü.

Sorunun yazılımsal.
  • yazılımsal diyelim, zaten format atıp bütün driverlerı asus ve nvidia sitesinden kurdum. O/C ile ilgili ne varsa biosu sıfırladım, windows fix it kurup denedim. Bilgisayarın içindeki her parçayı kımıldatıp yerine oturttum ,ram leri de test ettim. Ekran kartına 3d ve gpu-z ile de zorladım, aida64 ile stres testlerine soktum defalarca ama yok, hiç biri olmadı. Şu priz meselesi aklıma yattı biraz,denemediğim hiç birşeye olamaz demiyorum
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Windows orijinal değil ise düzgün temiz bir sürüm yüklemeyi deneyin. Çoğu korsan sürümde kötü amaçlı yazılım bulunmakta.

Sorunu 12 ' den vurmak için farklı bir ekran kartı dene. Birçok şüpheyi elemiş olursun aldığın sonuçlar ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A18D9F459 -- 15 Nisan 2014; 22:10:28 >
  • Msi afterburner ile VGA ramlerin hızını düşürmeyi denedin mi ? 10 - 25 - 50 mhz arası bir şey düşür yeter. Pek Farkedilmez normal kullanımda.
  • elimde bir adet hd 4600 var ama denemedim faydası olur mu bilmiyorum. Olmadı bir de onu deneyim. Psu kaynaklı 230w çekiyor bu ekran kartı onda da sorun olabilir. Deneyim şimdi bakıyım

Edit : aida64 le strese sokar sokmaz hata anında geliyor. Ekran kararıyor 1 sn sonra bu hata. o ara aero falan kayıyor sanırım
     görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu [ÇÖZÜLDÜ]

Edit : aero yu kapatıp stres testine sokunca yine aynı. Voltaj olabilir büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BORUBEY06 -- 15 Nisan 2014; 22:41:27 >

• BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    4600 ü kullan işte biraz hata vermiyorsa soruna yaklaşırız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.