Şimdi Ara

görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu [ÇÖZÜLDÜ] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
85.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 666azazel

int gezinirken ve videolarda oluyor sanırım

oyun oynarken olmuyor .

ne kadar uyuz bir hata

video açıkken üzarine sağ tık ayarlar donanım hızlandırma tikini kaldırıp denediniz mi? bu arada tek çare format falan değil ben ekran kartının sürücüsünü değiştirip çok hallettim bunu
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    denediklerim
    regedit TdrDelay olayı
    flash player donanım hızlandırma özelliğini kapatma.
    ekran kartı güncelleme
    ekran kartı sürücülerini silip tekrar kurdum

canı isteyince hata veriyor

denemediklerim
    Oyuna Sağ Tıkla - Özellikler - Uyumluluk - Görsel Temaları Devre Dışı bırak - Masaüstü oluşturmayı devre dışı bırak ve Altta Bu programı YÖnetici Olarak çalıştıra tıkla .
    ddu dan ekran kartı sürücüleri silme
    windows aoru kapatmak.
    Denetim masasından güç seçeneklerinden yüksek performansı seçin.
    format

bugün hata vermedi sonra denerim.
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    windows aoru kapatmak bir de bunu deneyin bazen işe yarıyor sanırım w7 deşiniz? baya uğraşmıştım hp laptopta w7 sistemde bu sorunla pc markanız nedir ve ekran kartınnız amd mi amd ise kaç serisi?
    Yaptım hata vercek mi diye bekliyorum
    w7
    gtx950
  • 7850 ekran karti ile bu problemi bir turlu cozemedim. PSU 1100 watt.
    Overclock yoktu. Aklima gelen her yolu denedim, AMD nin tum driver larini denedim neredeyse, guncel, eski vs.
    En sonunda vazgectim denemekten, cozemedim. Farkli isletim sistemleri ile de denedim, Win7, Win8 vs.
    Sonunda ucuza gtx 760 buldum, ekran kartimi satip yeniledim. Problemi Nvidia ile yasamadim.
    Benim tecrubelerime gore bu sorun direkt ekran karti donanimindan kaynaklaniyor.
    Su anda gtx 760 2 way SLI kullaniyorum, sifir sorun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mephalay M kullanıcısına yanıt
    her kartta olabiliyor amd nvidia fark etmiyor örnek bir üstteki arkadaş
    Evet, ben de zaten sadece AMD de gorulen bir olay demedim; benim icin AMD de olmustu ama genelde benim tecrubeme gore donanim kaynakli bir problem.
    Internette arastirirken driver degistirerek bu problemi cozdugunu iddia eden de cok var. Bende ise yaramadi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mephalay M kullanıcısına yanıt
    iddia değilde çözdü desek daha doğru olur çünkü çözenlerden biri de benim şu linkteki sürücüylehttp://leshcatlabs.net/downloads_unfil/ tabi bu hp laptop için geçerli kart değiştirme şansın yok ya çözülecek yada at laptopu çöpe donanım uyuşmazlığı gibi bir olay bu tabi bu seriyi üreten amd nin suçu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 10 Kasım 2016; 1:44:40 >

• iddia değilde çözdü desek daha doğru olur çünkü çözenlerden biri de benim şu linkteki sürücüylehttp://leshcatlabs.net/downloads_unfil/ tabi bu hp laptop için geçerli kart değiştirme şansın yok ya çözülecek yada at laptopu çöpe donanım uyuşmazlığı gibi bir olay bu tabi bu seriyi üreten amd nin suçu bu bendeki kart amd redeon 7690M XT diğer onboard olanda intelr 300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 10 Kasım 2016; 1:54:42 >

• bu hatadan bıktım hala aynı hata deli olacağım işletim sistemi win7 x64 kart gtx 750ti asus - psu 750 watt ocz - bord gigabyte ep45ds3lr
  • raver kullanıcısına yanıt
    win7 de o hata daha çok oluyor. Format atıp 8.1 e ya da direkt 10 a geçin derim.
  • Arkadaşlar win7 de aeroyu kapadım birde flash player donanım hızlandırma ayarını kapadım maşallah bir haftadır bişey yok sanırım bu ikisinden birinden oluyor yarın aeroyu açacağım bakalım aerodanmı flash playerdenmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RX 480

hort olacak ama söylemeden geçemeyeceğim

benimde bir aralar çok sık oluyordu.Ekran damalı falan olmaya başlıyordu fakat garip bir şekilde pc'yi yeni açtığımda oluyor bir süre sonra kesiliyordu driverlar falan işe yaramayınca dedim acaba bu sıcaklıkla mı ilgili

sonra işte fırınlama yöntemini gördüm ama ona cesaret edemedim derken oyunlarda hiç sorun olmadığını farkettim ve fanı %40'a getirerek işkence testi açtım kart 90C'yi gördü 1 saat falan öyle çalıştırdım daha sonra bir daha o hatayı vermedi

Bir nevi fırınlama yapmışsın , bunun için 1 saat çalıştırmana gerek yoktu , fön makinasıyla 10dk kadar güzelce ısıtsan aynı kapıya çıkardı muhtemelen.
  • arkadaşlar hortlattım sorun çözüm formatla değil denedim 5-6 kere format attım atırdım ekran kartını değiştirdim sorun anakart yada psu dan
  • hocam siz bu sorunu nasıl çözdünüz? ilk mesaja eklememişsiniz ya da ben göremedim.
  • Çözüldü diye hevesle açtığım konunun başlangıç tarihi 2014.Yıl olmuş 2018 hâlâ aynı sorunu yaşıyoruz ve çözüm bulamadım
  • Arkadaşım bu sorunu yaşıyordu, sorun halen çözüldü yazmasına rağmen çözümü yok. Eğer aramadan gelenler varsa diye sorunun kaynağı ve çözümü ekliyoruz;
    Yukarıdaki mesajlardada sorunun donanım kaynaklı olduğundan bahsedilmiş ancak detaylara inilmemiş.

Sorun Güç kaynağının 12v çıkışının yük altında voltaj dalgalanması yaptığı için donma, görüntüde bozulma ve görüntü vermeyi kesti hatasına yol açıyor.

Windows 10 yüklü cihazlarda bu hatayı vermiyor ancak sadece ekranda donma ve görüntü bozukluğu gibi durumlar yaşanıyor.
    Birde voltaj dalgalanmasının boyutuna göre yaşadığınız sorun çok/sık veya az/seyrek olabiliyor.
    Çok fazla voltaj dalgalanması anakarta hasar verir dikkatli olmak lazım.
    Bu sorunda büyük ihtimal PSU 12 v çıkış kondansatörünün bozulmasından kaynaklanıyor.

Çözüm olarak yeni bir psu veya ilgili kondansatör/elektronik komponetlerin değişimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• steganography kullanıcısına yanıt
    güzel hort ama bu sorun laptopta da vardı malum onda psu yok bu sorun ekran kartı driver sorunudur genelde ben çözmüştüm
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.