Şimdi Ara

görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu [ÇÖZÜLDÜ] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
85.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kartım asus 750ti güçten olma şansı sıfır psu enemax 625watt os win7x64 öncelikle 359.00 yüklü iken aldım hatayı (ekran kartında ısınma yok ortam buz gibiydi) oyunda hiç almadım bu hatayı ya film izlerken yada browserde bişeyler izlerken sonra son driveri kurdum ve en önemlisi saydam camı devredışı bıraktım ve monitör kapanma süresini devredışı bıraktım şu an sorun yok gibi hayırlısı bakalım.

quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

Bence satış politikası. Win 8 çıktığında büyük mağazalarda win 7 ultimate bir anda yok oldu. Amaç insanları 8 e yönlendirmekte olabilir. Bence 8 i deneyin. BEn gayet memnunum.

Buda güçlü olasılık microsofttan herşey beklenir çaktırmadan bir update ile bu sorunu başımıza bela edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 30 Ocak 2016; 0:17:36 >

• Bu sorunu genelde chrome,firefox,opera yüklü olan pclerde almanız çok doğal. Program bariz görüntü driverları ile çakışıyor.

Bugün sayfanın hatası yüzünden bende aldım , aynı sayfası opera ile denedim onlada aldım. Fakat explorer ile denedim almadım :)

O yüzden bilmediğiniz emin olmadığınız konular hakkında yorum yapmayın insanları yanlış yönlendirmeyin.

Donanımsal bir sorun değildir.

ÖRN : Psu : Evga 850 g2 Gpu : Evga gtx 970 ftw
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

quote:

Orijinalden alıntı: mynisan

TDR hatası alıyorum, görüntü sürücüsü durdu'ya ek olarak.

Çözemedim henüz maalesef.

Bu donanımda bir hata olduğu anlamına gelir mi?
    Tüm driverlar güncel çünkü.

Arkadaşlar geçen senelerden ben bu hatayı alıyordum, win7 kullanırken. Şu an win10 kullanıyorum ve o hata neydi unuttum diyebilirirm. Parçaların çoğu yine aynı. Donanımsal olması bana biraz uzak bir ihtimal gibi geliyor.

Bende Win10 kullanıyorum, win8'deyken bu hata yoktu malesef.
  • Sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Eskiden toplu alıntılama vardı şu an kaldırılmış galiba. Neyse. Genelde sorunu psu dan güç tüketiminden aramaya koyuluyoruz ki bana göre alakası yok güç ile falan. Düşünsenize gücün yetmediği yerde neden görüntü sürücüsü hata versin ki? Direk pc resetlemesi lazım. Ayrıca ben bu hatayı alırken de almazkende hem mozzilla hem chrome kullanıyordum aynı anda. Bunu da eledim. Sürücü yanıt vermeyi kesip geri geliyorsa ilk etapta yazılıma bakılmalı. Bunu elektirik gücüne bağlamak ilk başta banada mantıklı geliyordu ama emin olun uzaktan yakından bir ilgisi yok power ile.

Yeni bir sürücü mü kurdunuz ? yeniden temiz bir format mı attınız ? Amac şunu bunu değiştiriyim yeni parçalar alayım olmasın ilk etapta ,test için ;

Aida64 programını kurun ve sadece GPU birimini seçerek stres testi yapın. Eğer hata alıyorsanız yine yazılımsal olarak birşeyleri eksik yapmış olabilirsiniz? İnternetten win 8. 8.1 ya da 10 indirip flash bellekle format atmayı ya da ekran kartınızın başka bir sürümünü deneyin.

Çözülürse de ne ala, bi dua edersiniz artık bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BORUBEY06 -- 1 Şubat 2016; 15:13:36 >

• Bende de Intel hdde oldu servise yolladim 10 gundur ses soluk yok bakalım ne olacak.

• Aynı sorun bende var görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu

Pc daha yeni aldım i3 6100 8gb ram ekran kartım yok onbord hd 530 Windows 7 home pr. kullanıyorum
    kaç kere format attım olmadı .
    ben acaba 1150 pin işlemci ile değiştirsem mi diye düşündüm
    bu 6. nesil işlemcileri sevmedim
    sorunu çözen varsa banda yardım etsin
  • sorunun bir çok farklı nedeni ve çözümü var arkadaşlar. kendim için olanı söyleyeyim.

4 dimm ram kullanıyordum, anakart bios update ile yeni sürüme yükselttim. özellikle update notlarında ram improvementtan bahsediyordu

bunun üzerine sorun çözüldü, tabi bunu bulana kadar nette yazan 100 lerce çözüm işlemini denediğimi, format attığımı vs. belirtebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 12 Nisan 2016; 14:55:14 >
  • hort olacak ama söylemeden geçemeyeceğim

benimde bir aralar çok sık oluyordu.Ekran damalı falan olmaya başlıyordu fakat garip bir şekilde pc'yi yeni açtığımda oluyor bir süre sonra kesiliyordu driverlar falan işe yaramayınca dedim acaba bu sıcaklıkla mı ilgili

sonra işte fırınlama yöntemini gördüm ama ona cesaret edemedim derken oyunlarda hiç sorun olmadığını farkettim ve fanı %40'a getirerek işkence testi açtım kart 90C'yi gördü 1 saat falan öyle çalıştırdım daha sonra bir daha o hatayı vermedi
  • Herkes bu hatayı internette dolaşırken almış, ben de tam tersi oyun oynarken alıyorum lol vs cs go başıma geldi. Bazen hiç olmuyor bazen de bir cs go maçı atıyorum 2 3 defa oluyor maç boyunca çok ilginç. Ekran kartını alalı 2 ay falan oluyor yeni bir ekran kartı, eskiden böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım(r7 260x kart) oyun oynarkende baktım gpu sıcaklığına 72 falandı ortalama, izmirde yaşıyorum 40 derece sıcaklıkta, en fazla 83derece oluyor gpu sıcaklığı.Başka bir sorunum daha var bazen pc de herhangi birşey yaparken bir anda takılıyor ve resetlemek zorunda kalıyorum. Anasını satayım şu ekran kartını aldım alalı pc bir türlü düzelmedi eskiden hiç böyle şeyler olmazdı.
  • bende de bu sorun var sadece browser üzerinde karşılaşıyorum mozilla chrome opera safari hepsinde karşılaşıyorum bu sorun ile özellikle video vesaire izlerken sorunun güç kaynağından olması imkansız 550w güç kaynağım varken de sorunu alıyorum 850w silverstone gold güç kaynağım varkende alıyorum psu ile alakasız bir durum bu tamamen ekran kartıyla alakalı olduğunu düşünüyorum hatta ekran kartının miladını odldurmaya başladığının habercisi diyebilirim yakın bir arkadaşımın başınada aynı sorun gelmişti (7870XT) ve yaklaşık 1 yıl bu hata ile çalışmayadevam etti ardından fan kontrolcüsü arıza verdi ekrankartının sıcaklığa göre fan deviri yükselip alçalmıyordu manuel olarak %90 a çektiğimizde çalışıyordu ve sonunda tamamen miladını doldurdu ben yakınım da gördüğüm örnek ve aynı kart sahibi olarka kendimdede aynı sorunla karşı karşıyayım yazılımla falan çözülecek bir sıkıntı olduğunu hiç sanmıyorum tamamen ekrankartıyla alakalı fiziksel bir sorun bu.

• x4 860k, 8gbram, R7 250 Ddr3 ile yaklaşık bir aydır bu hatayla karşılaşıyorum. Ancak sadece Wot oynarken oluyor, ekran bir anda donuyor 10 saniye kadar oyun kapanıyor yeniden başlatıyorum. Bazı gün oluyor bazı gün olmuyor. Cs, Lol, Mt2 de bu sorun yok, anlayamadım. Ekran kartı güncel driver yükledim çözülmedi sorun. Ekim ayına kadar garantisi var yollamalıyım sizce ?
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    tavsiyem eski bir driver dene şuan kini kaldırıp
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Şu anki zaten eski driver. Yeni driver kurunca " masaüstü pencere yöneticisi çalışmayı durdurdu " hatası alınca eski driveri kurdum. Sistem daha 1 yıllık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

Şu anki zaten eski driver. Yeni driver kurunca " masaüstü pencere yöneticisi çalışmayı durdurdu " hatası alınca eski driveri kurdum. Sistem daha 1 yıllık.

ekran kartının markasını anlayamadım ama eski de sorun yoksa öyle kullan derim
  • Efsane hata ,en cok karsilasan sorunlardan biri olup dogru duzgun çözümü yok.
    Bende bu hatayi alıyorum.oyun oynuyorum sorun yok,video izlerken yanit vermeyi kesti diyor TV kartında da ha keza.windows 7 x64
    Sürücü kaldırma yukleme nafile

• int gezinirken ve videolarda oluyor sanırım

oyun oynarken olmuyor .

ne kadar uyuz bir hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

int gezinirken ve videolarda oluyor sanırım

oyun oynarken olmuyor .

ne kadar uyuz bir hata

2 ay önce bu uyuz hata beni deli ediyordu.Sorunu tesadüf eseri çözmüştüm.Torrentten "ONE PIECE BURNING BLOOD-CODEX"adlı oyunu indirmiştim.
    Bu kürekli oyun artık her ne yapıyorsa sürücüleri bozuyor ve bu hataya sebebiyet veriyordu.
    oyunu yüklediğim leptop'da da aynı hataya denk gelince çaktım köfteyi.
    birde öyle lanetki oyunu kaldırsan,sürücünün kökünü kazısanda geçmiyordu bu hata.
    mecbur iki makinayada format atınca düzeltebildik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 9 Kasım 2016; 11:50:6 >

• Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Tekçare format mı
    Ddu ile eski sürücüleri silip yaptım diyende var
    1,2 farklı yöntem deneyende var .
    Hatayıverince kapatıp açıyorum düzeliyor
    Formatla Uğraşmakta istemiyorumzor geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

Tekçare format mı
    Ddu ile eski sürücüleri silip yaptım diyende var
    1,2 farklı yöntem deneyende var .
    Hatayıverince kapatıp açıyorum düzeliyor
    Formatla Uğraşmakta istemiyorumzor geliyor

BU HATA İÇİN
    ÇARE:FORMAT

en güzeli acronis vb tarzı programlarla yedek almak tabi

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.