Şimdi Ara

görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu [ÇÖZÜLDÜ] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
85.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşamdan bu yana yaptıklarım; formatı bastım win 8.1 yüklü (eski yüklediğim sürüm), ekran kartının hiçbir sürücüsünü yüklemedim. İlginç bir şekilde hiç uyarı vermedi, çatır çatır çalışıyor. Firefox, oyunlarda ve filmlerde deneyeceğim bakalım ne olacak. Bir de bir siteden win 8.1 iso indiriyorum onu kurup tekrar deney yapacağım. Sanırım olay programsala gidiyor.
    İnşallah böyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

güzel diyorsunuzda herkes win 8.1 istemiyor kurmayı. tamam win 8 de sorun kalmıyor ama win 7de bence ekran kart driver sorunu bu yeni driver olmadı eskileri deneyip sorun çözülüyor tacrübe sabittir 1 ay uğraştım ve hallettim

1 yıl önce yukardaki yazıyı yazmıştım hp dv7 de bu sorunu çok yaşadım win 7 sistemde sonunda çözdüm ama artık win 8 kullanıyorum sorun kalmadı yani o sinir bozucu uyarı yok ama konu hala devam ediyor psu diyen var kart diyen var yine diyorum hiç alakası yok sorun ekran kartı sürücüsüdür bukadar basit birde tavsiye amd kart ise video izlerken nette yada youtubede videoyu sağ tıklayın ve donanım hızlandır tikini kaldırın işe yarayabiliyor

Bende win 7 sistemde aynı hatayı veriyor. Şunu düşünmeye başladım, genel olarak işletim sistemleri de dahil olmak üzere bir çok programları internetteki sitelerden indirip kuruyoruz, beleşçiyiz yani. ancak bu sitelerde özellikle de Windows işletim sistemine müdahale ediyorlar, acaba eksik dosyalı Windows kuruyoruz ondan dolayı ekran kartı sürücüsü ile uyuşmazlık mı oluyor bilmiyorum....
    Konu devam ediyor demişsin, edecektir çünkü genel bir sorun bu. Benim için bir hafta önce yoktu şimdi var ve olmaya devam ettikçe burada yazmaya devam...

• quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

Windows ekran kartı sürücüsü ile sorun yaşıyor olay bence bu.

Sanırım öyle. Bende senin bu yazdığına katılıyorum.
  • Altair02 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de 100ME modeli var 970 chrome da sorun oluyor genelde. Yeni güncellemeyi yapacağım birazdan. %99 driver kaynaklı bence sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih_

quote:

quote:

güzel diyorsunuzda herkes win 8.1 istemiyor kurmayı. tamam win 8 de sorun kalmıyor ama win 7de bence ekran kart driver sorunu bu yeni driver olmadı eskileri deneyip sorun çözülüyor tacrübe sabittir 1 ay uğraştım ve hallettim

1 yıl önce yukardaki yazıyı yazmıştım hp dv7 de bu sorunu çok yaşadım win 7 sistemde sonunda çözdüm ama artık win 8 kullanıyorum sorun kalmadı yani o sinir bozucu uyarı yok ama konu hala devam ediyor psu diyen var kart diyen var yine diyorum hiç alakası yok sorun ekran kartı sürücüsüdür bukadar basit birde tavsiye amd kart ise video izlerken nette yada youtubede videoyu sağ tıklayın ve donanım hızlandır tikini kaldırın işe yarayabiliyor

Bende win 7 sistemde aynı hatayı veriyor. Şunu düşünmeye başladım, genel olarak işletim sistemleri de dahil olmak üzere bir çok programları internetteki sitelerden indirip kuruyoruz, beleşçiyiz yani. ancak bu sitelerde özellikle de Windows işletim sistemine müdahale ediyorlar, acaba eksik dosyalı Windows kuruyoruz ondan dolayı ekran kartı sürücüsü ile uyuşmazlık mı oluyor bilmiyorum....
    Konu devam ediyor demişsin, edecektir çünkü genel bir sorun bu. Benim için bir hafta önce yoktu şimdi var ve olmaya devam ettikçe burada yazmaya devam...

windovsda 1 dosya eksik olsa zaten kurulmaz onunla ilgisi yok artı bendeki win 7 orjinaldi diğer masa üstü pcde hep korsan kullandım hiç bu hatayı vermedi. tabi artık hepsi orijinal win 8 o ayrı

• BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyla alakasız ama bir şey soracağım. Pek anlamıyorum ama işlemciniz, ekran kartına darboğaz yapıyor mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese günaydın. Şu an yıllık iznini kullandığım için bilgisayarım ile istediğim gibi uğraşabiliyorum, gece de saat 03:00 gibi yattım, zaten yazdığım mesajların saatlerinden bu durumu anlamak basit

Bilgisayarım üzerinde yaptığım deneylere devam ediyorum, akşam win 8.1 updateli iso dosyasını indiriyorum demiştim idm programın indirmemiş şimdi yeniden indiriyorum

Yine ekran kartının sürücüsünü kurmadığımı ve herhangi bir sorun olmadığını yazmıştım, firefoxu kurdum ve internete girdiğimde bilgisayar dondu, yeniden açmak zorunda kaldım. Bilginize....

• TheWhiteGandalf @ Tam olarak darboğaz yaptığını söyleyemem. Gayet rahat her işimi yapıyorum. Ama bir daha amd işlemci alırmıyım orası meçhul. İntel oyun konusunda daha stabil çalışıyor. Çoğu oyun sistemi intel üzerine kurulu zaten.

melih_ @
    ekranın kitlenip kalması tamamen ram ile ilgilidir bana kalırsa. O yönde bir sıkıntı olmuştur. Ayrıca firefox 39.0 çıktı. Eski sürümü, anlık kasma ve donma yapıyordu, bunu tam deneyemedim henüz. Görüntü sürücüsünün yanıt vermemesi sorunu çok şey deneyerek aştım. Ben win7 yükledikten sonra hiçbir şey yüklemeden aida64 kurup test ettiğimde hata pat diye ortaya çıkıyordu 1 - 2 sn ekran kararıp sağ altta görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti .... yazıyordu. Bu aşamadan sonra güzel bir temizlik yaptım hdd leri biçimlendirdim (bir sürü müzik ,resim oyun vs. gitti tabi ki) 8.1 i kurdum. Kurar kurmaz hemen aida64 ile 1 saaat gpu stress testi yaptım, hata vermedi. Onun üzerine işlemciyide 4.5 yaptım, biosu güncelledim. Su an maşallat tık demiyor

• Ben şu an için AMD'nin sayfasında yayınlamış olduğu bu uyarı için yapılacakları yapmaya çalışıyorum, ne olduklarını daha önce öğrenmişsinizdir ya da az çok tahmin edersiniz, direct x güncelle sürücü yükle vs vs..
  • benim hd 7850 bu hatayı ala ala rahmetli oldu şimdi gtx 970 aldım gta v oynadım 5-10 dk gene aynısı oldu windows 7 kullanıyorum psu ile ilgili bir sorun olabilir mi? format atsam düzelir mi?
  • Arkadaşlar maalesef yenildim. İki gündür ne yaptıysam olmadı, hep aynı mesaj.
    Tek çözüm PSU'yu yükseltmek olarak görüyorum. Maaştan sonra 400 Wattlık güç kaynağını 600-650 Watt gibi yapmayı düşünüyorum İnşallah.
  • quote:

Arkadaşlar maalesef yenildim. İki gündür ne yaptıysam olmadı, hep aynı mesaj.
    Tek çözüm PSU'yu yükseltmek olarak görüyorum. Maaştan sonra 400 Wattlık güç kaynağını 600-650 Watt gibi yapmayı düşünüyorum İnşallah.

melih kardeşim psu dan olduğunu sanmıyorum çünkü bendeki diz üstü pcde yapıyordu neyse boşa para vermiş olursun ama illa alacam diyorsan sana şu psu yu tavsiye ederim hala satışı var ve ben 2009 yıılından beri kullanıyorum 550 wat desede testlerde 650 vermiş artı konu linkinide alta vereyim incele

PSU LİNK
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94586

KONU LİNK
    http://forum.donanimhaber.com/m_39542017/mpage_4//tm.htm#107388668

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Temmuz 2015; 2:17:59 >

• Konunun ilk sayfalarında mesajım var sorunu yaşıyordum bende, ulen ne illet birşeydi delirtmişti beni, şükür kart değiştikten sonra hiçbir hata yaşamadım şu ana kadar 1 sene oldu herhalde bu sorunu yaşayanlara sabır diliyorum.
  • Nasil cozuldu anlat arkadaslarda bilgilensin
  • Bu konuyu baştan sona okudum neredeyse...
    Sorun bende de oldu ve sorunun ortaya çıktığı zamanın sorunun çözümüne etki edeceğini düşünüyorum.

Ben bundan önce Win XP 32 ve Win 7 32 bit kullanıyordum ve 6 yıldır bu şekilde sorunsuzca kullandım, overclock falan yapmadm, sadece kendi özellikleri...

Geçen gün pc.yi formatlayıp 64 bit kullanmayı deneyeyim dedim ve bu sorunu yaşadım.
    Önceden ekran kartının driverını sitesinden 32 bit'e uyumlu olanını indirmiştim, oradan kurmuştum. 64 bit'e geçince yine sitesinden yükledim, sıkıntı yoktu.
    Kendi düşüncem şu an formatı atıp 32 biti kursam yine sorun yaşamıycam.

Yüklediğim Windows kurulumunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, çoğu arkadaşım kendi pc.sine bu CD'yle format attı, sıkıntıları yok.

Benim kendi düşüncem ekran kartım Windows 7 64 Bit'e uyumlu değil, kafa bi türlü basmadı yani 64 bit nedir diye...
    Sorun ekran kartını değiştirmek bence, yenisini alınca deniycem.

• quote:

quote:

Arkadaşlar maalesef yenildim. İki gündür ne yaptıysam olmadı, hep aynı mesaj.

melih kardeşim psu dan olduğunu sanmıyorum çünkü bendeki diz üstü pcde yapıyordu neyse boşa para vermiş olursun ama illa alacam diyorsan sana şu psu yu tavsiye ederim hala satışı var ve ben 2009 yıılından beri kullanıyorum 550 wat desede testlerde 650 vermiş artı konu linkinide alta vereyim incele

PSU LİNK
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94586

KONU LİNK
    http://forum.donanimhaber.com/m_39542017/mpage_4//tm.htm#107388668

Bakalım, deneyeceğiz, tavsiye için teşekkürler.

• Sabah memtest86 ile test yapayım dedim ancak bayağı uzun süreceğini gördüğüm için 18. dakikada kestim, uygun bir zamanda mesala akşam yatarken memtesti çalıştırıp bilgisayarı açık bırakacağım, bakalım ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzcann

Bu konuyu baştan sona okudum neredeyse...
    Sorun bende de oldu ve sorunun ortaya çıktığı zamanın sorunun çözümüne etki edeceğini düşünüyorum.

Ben bundan önce Win XP 32 ve Win 7 32 bit kullanıyordum ve 6 yıldır bu şekilde sorunsuzca kullandım, overclock falan yapmadm, sadece kendi özellikleri...

Geçen gün pc.yi formatlayıp 64 bit kullanmayı deneyeyim dedim ve bu sorunu yaşadım.
    Önceden ekran kartının driverını sitesinden 32 bit'e uyumlu olanını indirmiştim, oradan kurmuştum. 64 bit'e geçince yine sitesinden yükledim, sıkıntı yoktu.
    Kendi düşüncem şu an formatı atıp 32 biti kursam yine sorun yaşamıycam.

Yüklediğim Windows kurulumunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, çoğu arkadaşım kendi pc.sine bu CD'yle format attı, sıkıntıları yok.

Benim kendi düşüncem ekran kartım Windows 7 64 Bit'e uyumlu değil, kafa bi türlü basmadı yani 64 bit nedir diye...
    Sorun ekran kartını değiştirmek bence, yenisini alınca deniycem.

Az daha 64 bit Windows kurup öyle deneyecektim, sağolun yazdıklarınız için. En azından zaman kaybının önüne geçtiniz.

• İnternette bir kısım sorun yaşayanlar sorunun "intel grafik kartı hızlandırıcısı" nedeniyle olduğunu yazmışlar, intelin sitesine gittim ancak programın win 8 sürümü yok!
    Win 7 kurup bu sefer intel grafik kartı hızlandırıcısını da güncelleyeceğim, eğer bunda da aynı sorun hallolmazsa maaşa kadar bilgisayarı iyileştirmeye çalışmayacağım, bakalım ne olacak.
  • Yahu 8 gb ram varsa tabi ki 64 bit olanı kuracaksınız. 32gb olanını kurarsanız 5 gb ram bir işe yaramaz boş boş durur kasanızın içinde. Eğerki 8.1 e geçme fikriniz varsa su an tam zamanı. Hızlı akıcı kullanımı kolay. Komple formatı atın pc nize geçin gidin. Psu ekran kartı vs. para vermeyin boştan yere. O da mı yok. Arkadaşınızdan windows yüklü hdd yi söküp kasanızda deneyin. Çözümü önce para harcamayacağınız kısımda arayın arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.