Şimdi Ara

görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu [ÇÖZÜLDÜ] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
85.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Windows 10'a yeni terfi ettirdim laptobu Windows 8 pro idi, Windows 10 yükledikten sonra orijinal olarak, şu sorunu vermeye başladı '' Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu sorundan kurtuldu '' gibi bi yazı veriyor , ve bunu bazen veriyor sık sık değil ama metin2 oyununa girdiğim her seferinde bununla karşılaşmaya başladım sorun nerede beni biriniz bilgilendirebilir mi çünkü oyundan atıyor giremiyorum oyuna
  • Herkez psu yetersiz V OC falan demiş ama bence yeni yazılımlar çıktıca eski ekran kartlarının performansı düüşüyor ve yazılımla windows arasındaki bağ da kopmalar yşandığı için bu problem oluyor.
  • facebooktaki videoları izlerken oluyor. chrome güncellemesinden sonra oldu. firefox ve operada böyle bir sorun yok
  • Yıllar önce böyle bir sorunum olmuştu. Zamanı hiç belli olmuyordu bazen oyundayken bazende film izlerken nvidia görüntü vermeyi durdur ve bu durumdan kurtuldu hatası alıyordum.
    Bu durumdan ramleri değiştirerek kurtulmuştum.
  • Eskiden hata verip gidiyodu simdi hata vermeden once ekranda cizikler olusyor
    Sacma span bi haller oluyo ve ekrn kitleniyo sonra ekran kapniyo.2sene civari calisan bu karta noldu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda_rapforlife A kullanıcısına yanıt
    Temiz bir format atıp, sürücülerinizi güncelleyin. Sorun devam ederse donanımlarınızı tek tek test edin.
  • TDR hatası alıyorum, görüntü sürücüsü durdu'ya ek olarak.

Çözemedim henüz maalesef.

Bu donanımda bir hata olduğu anlamına gelir mi?
    Tüm driverlar güncel çünkü.
  • Bende 1000 watt psu var zalman bende bu durumu yaşıyorum ekran kartım Sapphire R9 280x TRI OC 3 GB 384 Bit psu Yetersiz diyen arkadaşlar :) kesin birşey bilmeden buraya yazı yazıp boşa masraf yaptırmayın :)

• Bu hata büyük ihtimalle hotfix den kaynaklanıyor değilse ekran kartında bir problem var aynı sorunu bende yaşıyorum eğer çözümünü bulamazsam garantiye göndereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mynisan

TDR hatası alıyorum, görüntü sürücüsü durdu'ya ek olarak.

Arkadaşlar geçen senelerden ben bu hatayı alıyordum, win7 kullanırken. Şu an win10 kullanıyorum ve o hata neydi unuttum diyebilirirm. Parçaların çoğu yine aynı. Donanımsal olması bana biraz uzak bir ihtimal gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

quote:

Orijinalden alıntı: mynisan

TDR hatası alıyorum, görüntü sürücüsü durdu'ya ek olarak.

Arkadaşlar geçen senelerden ben bu hatayı alıyordum, win7 kullanırken. Şu an win10 kullanıyorum ve o hata neydi unuttum diyebilirirm. Parçaların çoğu yine aynı. Donanımsal olması bana biraz uzak bir ihtimal gibi geliyor.

evet bende kaç kez yazdım takan olmadı bende w7 de alıyordum bu hatayı sürücü bulup düzelttim w7de bile. donanımsal falan değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Ocak 2016; 12:26:49 >

• yazılan söylenen her şeyi denedim ekran kartını bir arkadaşa gönderdim oda takmış kendi pc sine ekran kartı çizik çizik göstermiş :D Bende sinirlendim pc onboard ekran kullansın arkadaş ben ps 4 alırım dedım ps4 aldım anlaşılan bu sorunun çözümü yok :D
  • arda_rapforlife A kullanıcısına yanıt
    Ekran karının çizik çizik göstermesi ile bu sorunun bir alkası yok. Ekran kartı çizik çizik gösteriyorsa kartınız bozuk anlamına geliyor. Bazıları fırınlama yapıyor vieolarını izleyin. Bu sorunun çözümü yok diyede birşey yok. Ben çözdüm farklı yollarla çözenler de var.
  • chrome da agar.io oynarken oluyor arkadaşlar bende deli oluyorum, gidiyor en kritik yerde 6-7 saniye görüntü bi kilitleniyo yiyorlar Laptopun modeli asus n551jw, hd grafik sürücüsü hata veriyor. Nasıl üstesinden gelebilirim bu sorunun?
  • Aynı sorun sadece facebook ta video izlerken bende de oluyor.Gtx 970 bu arada kart.359.00 sürümü yüklü..Bide şu klasik bilgisizce ekran kartınızda sorun var muhabbeti yapmayın.Yok soğutucuda çatlak varmış vs..Komik oluyor..
  • Bende yaşadım oyunlarda nadiren de masaüstünde aniden ekran gidip hata veriyordu. Zaten sonrasında nvidia yeni driver çıkardı yükleyince sorun kalmadı. (gtx560)
  • M3RTi kullanıcısına yanıt
    temiz bir format atın. Format faydalı birşeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

temiz bir format atın. Format faydalı birşeydir.

Senede 1 defa falan atarsam atıyorum hocam pek gerekmiyor bana, oyunu bırakayım ben en iyisi :) Belki güncelleme gelirse düzelir. Selamlar...
  • Bendede böyle oluyor R9 280 var 600w yeter herhalde csgo da oluyordu format attım bakalım ne olcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu hata çok büyük olasılıkla güç yetersizliğinden. Bende kesin öyle, ancak kendi donanımınız olmayabilir. HD 5450 kart vardı 13w tüketiyor. PSU 250w olduğundan en az enerji tüketen(25w) GT730 aldım. HD540 de bile haftada bir bu hatayı veriyordu. Şimdi günde 5 kez aynı hatayı alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkasmurat -- 29 Ocak 2016; 16:58:42 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.