Şimdi Ara

görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu [ÇÖZÜLDÜ] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
85.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben de GTX 660 TI AMP kullanıyordum ve bu sorunu nadir de olsa alıyordum.4 gün önce MSI GTX 970 Gaming 100ME aldım ilk 3 gün sorun yoktu, ancak günde 1-2 kere bu hatayı almaya başladım ve oyunda olmasam bile verebiliyor. Örneğin, pcyi yeni açtığımda masaüstünde beklerken.Afterburner'da sorunun çıktığı vakitte GPU kullanımının %99 olduğunu farkettim. Format atmadan önce size bir danışayım dedim.
  • Format atın. Ekran kartı da değiştirseniz sürücüde güncelleseniz. Windows kayıt defteri görüntü sürücü hatasını formatla çözersiniz. Eğer mümkünse elinizde olan formar cd/dvd/flash ından başka bir format yolu seçiniz.
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.
  • Sonucu bildirirseniz diğer bu sorunu yaşayan arkadaşlarda faydalanmış olur. Ben teşekkür ederim.
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki.Şu aralar finaller ile uğtaştığımdan zamanım yok ancak en kısa zamanda inşallah.
  • Enes P. E kullanıcısına yanıt
    psu mu yetmiyor ? neye yetmiyor
  • Bende HD7870 var. Hangi sürücüyü yüklersem yükleyim bu hatayı veriyor ama dikkatimi çekti hep internetten video izlerken veriyor.Flash playerla felan alakası olabilir diye düşünüyorum.
  • Sorunun çözümü = format Flash player i silin güncelleyin yine aynı hatayı verir. Hatta kayıt defterinden flash player i silin bütün web tarayıcılarınızı silin yine aynı, değişen birşey olmayacaktır büyük ihtimal. Windows kayıt defteri hatası bunlar hep
  • Bu hata internette gezinirken oluyor. Su aralar hürriyet'de haberleri vs okurken oluyor, oyun oynarken vs hiç başıma gelmedi. Daha güç kaynağını 20 gün önce falan değiştim, eski güç kaynağında da oluyordu. Yenisinde de oluyor. Bir çok kez format'da attım. Bir türlü çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 27 Haziran 2015; 3:18:56 >
  • Format atmışsınız peki formatı elinizde bulunan aynı cd/dvd ile mi attınız ? Wİn 7 idi yine aynısını mı kurdunuz ? Burası önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

Format atmışsınız peki formatı elinizde bulunan aynı cd/dvd ile mi attınız ? Wİn 7 idi yine aynısını mı kurdunuz ? Burası önemli

Evet, aynı win7 ile kurmuştum. Yalnız PC'yi yeni topladığımda farklı bir win7 iso ile atıyordum, o zamanlarda yoktu sanırım bu hata . Siz böyle sorunca acaba iso'dan mı kaynaklanıyor diye şüphelenmeye başladım
  • Farklı bir işletim sistemi (win 8 , 8.1 ,10 ) ya da farklı bir win 7 edinip deneyin. Sorun o elinizdeki win7 cd /dvd sinden kaynaklanıyor. Halk dili ile ifade etmek gerekirse " SİDİ Bozuk"
  • quote:

Farklı bir işletim sistemi (win 8 , 8.1 ,10 ) ya da farklı bir win 7 edinip deneyin. Sorun o elinizdeki win7 cd /dvd sinden kaynaklanıyor. Halk dili ile ifade etmek gerekirse " SİDİ Bozuk"

Teşekkürler hocam farklı bir cd ile bir deneyeyim. Gelişme olursa mesajı editlerim
  • Bence CD ya da DVD ile denemeyin. Direkt olarak flash bellek ile format atın. Hem temiz hem uzun ömürlü olur. Ayrıca CD ye göre daha hızlı format atarsınız. Nasıl yapılır ? hususunda İnternette videoları mevcut.
  • Bende bu sorunu AMD'nin beta sürücülerinde alıyordum. TEmiz bir format atıp omegyı yükleyince sorun düzeldi.
  • aleregrax kullanıcısına yanıt
    İşin Özü : Temiz format.
  • quote:

Bence CD ya da DVD ile denemeyin. Direkt olarak flash bellek ile format atın. Hem temiz hem uzun ömürlü olur. Ayrıca CD ye göre daha hızlı format atarsınız. Nasıl yapılır ? hususunda İnternette videoları mevcut.

Hocam dediğiniz gibi farklı ve güncel iso ile attım. Neredeyse her gün alıyordum bu hatayı, şuana kadar herhangi bir hata almadım. Sorun çözüldü sanırım.

3-4 seferdir aynı iso ile format atıyordum. Hiç iso'dan kaynaklıcağını sanmıyordum, hatırlatmanız iyi oldu teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 1 Temmuz 2015; 23:32:05 >

• Çözülmesine sevindim
  • quote:

İşin Özü : Temiz format.

İnsanlara boşu boşuna format attırtma.

İnternette video izlerken bu hatayı alıyorsanız tarayıcınızın ayarlarından donanım ivmelendirmesini kullanmayı kapatın. Bir daha asla bu sorunu yaşamazsınız.

Mozilla firefox için: Seçenekler - Gelişmiş - Mümkün olduğunda donanım ivmelenmesini kullan. Bu ayarı kapatın.
  • Sadece firefox demişsin ya başka tarayıcı kullananlar ne yapsın onu da söyler misin bize? Tamam senin bu dediğini de yapsınlar bakalım sorun düzeliyor mu

Edit : Bu arada format iyi birşeydir. "boşu boşuna" lık bir iş değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BORUBEY06 -- 2 Temmuz 2015; 10:10:54 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.