Şimdi Ara

görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu [ÇÖZÜLDÜ] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
85.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitlenme,ekran kararması,mavi ekran ve görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti.Bu hataların hepsini alıyordum zaman zaman.
    Bazen masaüstüne atıp görüntü sürücüsü hatası.Bazen mavi ekran.Bazen bilgisayarın komple kitlenmesi,bazen görüntü gitmesi şeklinde.
    Kartı değiştirince düzeldi benim sorun.
  • Aynı hatayi ara sıra bende youtubeta alıyordum, Chrome'u silip yeniden yükleyince düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğinizi yaptım 4 dk falan hiç bi sorun olmadı 4 dk içinde her hangi bişey olmadı.
     görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu [ÇÖZÜLDÜ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtcglr -- 9 Haziran 2015; 0:46:42 >

• başka bir cd/dvd veya flash yolu ile başka bir işletim sistemi mi kurdunuz ? Ve aida64 ile test ettiniz ? Hata vermedi ise sorununuz çözülmüş demektir. Ben o hatayı 8.1 e geçeli hiç almadım
  • Aynı hatayı ben de aldım, format attıktan sonra düzeldi. Haftalardır böyle bir sorun yeniden çıkmadı, umarım çıkmaz da. Önceden de sistemde windows 8.1 vardı şimdi de 8.1 var, işletim sistemi değiştirmedim.
  • Bende ( hdd biçimlendirme dair) tüm yazılım donanım yöntemlerini deneyip "aslında ilk başta yapmam gereken format işini" sona bıraktım. Ve 2 -3 kez win7 yi sıfırdan kurdum. Bende de dvd den bozuk çıktı. 8.1 i yükledim geçti. Umarım sizde de 8.1 in dvd sinde bir sıkıntı yoktur. Yoksa yine verebilir hatayı. Aida64 ile bir gpu yu test edin derim.
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Dvd'de herhangi bir sorun yok ama ilerde olabilir, bunu bir usb belleğe aktarmak isterim. Windows 8 dvd'den usb belleğe nasıl aktarılıyor ?
  • Witcher 3 ekran kartına çok yüklendiği için mi bu " sürücü yanıt vermeyi kesti" hatasını alıyorum. Dediģim gibi pc yi alalı 2 ay falan olmasına rağmen sadece 2 kez başıma geldi. Şu durumda can sıkıcı bir düzeyde deil ama endişelenmem gereken bir durum varmı sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut dvd den flasha taşımak için içeriğin iso dosyası olarak sıkıştırılması lazım sanırım. Eğer orjinal 8 kullanıyorsanız internette win 8 veya 8.1 mevcut indirip ürününüzü etkinleştirirsiniz. Flash diske atmak için win7 için tasarlanmış (8 ve 8.1 e de uyumlu) converter programı var.http://www.chip.com.tr/forum/windows-7-format-dvd-usb-olusturma-resimlivideo_t242886.html konuya bir göz atın. Ben flashtan format atıyorum ve daha hızlı oluyor. Dvd room kullanmıyorum.

Witcher 3 değil başka bir oyunda deneyin yine yapacaktır. Burada sorun şu ekran kartına ilişkin kayıt dosyalarından herhangi biri (bu windows ile alakalı) uyumsuz çalıştığından -hasar gördüğünden- en ufak bir yükte yanıt vermeyi kesiyor ,veremiyor.. Bunu da en güzel açığa çıkartan program AİDA64 GPU Strees Testi'dir. Witcher3 ü kapatıp AİDA64 ile deneyin (hiçbirşey açık olmasın oyun internet v.s. ) Eğer hatayı alıyorsanız ,tertemiz bir format öneririm. Yok sadece oyundansa witcher 3 oyununuzu yeniden kurunuz.

Edit : İmla ve düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BORUBEY06 -- 9 Haziran 2015; 13:08:39 >

• Bugün bi sitede bir arkadaş ekran kartınız la aşırtma yapılmış ise değerleri normal standart haline çevirebilrisiniz dedi. Ama ekran kartının normal frekanslarını nerden bulabiliriz ki ve nasıl değiştirebilirz
  • Ekran kartına öyle hopbala aşırtma yapamazsın kaza ile falan. Programları var. MSİ afterburner veya Gpu Tweak v.s. gibi
  • dün benim başıma daha farklı şekilde geldi. normal kullanımdayken ekran birden görüntü gitti karıncalanma oldu.

bugün ise karıncalanma olduktan sonra ekran kararıp düzeldikten sonra görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası alıyordum. sorun büyük ihtimalle donanımdan mıdır acaba?

ekran kartı asus gtxx560ti oc yapmıştım geri düzelttim fakat.

• Bence donanımdan bu. Yazılım olarakta deneyin ilk müdahale olarak O.C. yi eski değerlerine alın veya ekran kartını araçlardan silip tekrar pc ye tanıtın ve driverini bir güncelleyin. Birde güzel format atın. Buna rağmen görüntü bozukluğu yaşarsanız ekran kartınızı servise gönderin.
    oc değerlerini aldım ama 20 dk sonra tekrar oluyor yada 1 saat sonra bende ekran kartına zarar gelir diye pcden söktüm şuan onboard ekran kartıyla kullanıyorum bilgisiyarı. servise gitse bile tamir edilebilir mi yoksa çöpe gider mi ?

format atmadım henüz. nvidea yazılımı kaldırıp tekrar kurunca 20 dk sorunsuz çalıştı gta v girdikten 5 dk sonra yine aynısını yaptı. format atıcam artık
  • :) sende benım gıbı ekran kartı demişsin hemen. Önce temiz bir format at servisle falan uğraşma .. (bulabiliyorsan başka bir format dvd si edinmeye çalış) formatını güzelce at sonra baktın olmuyor diğer çözümlere bakarsın
    hocam tüm hepsini okuyamadım senin sorunun nasıl çözüldü ? benim farklı olarak ekranta böyle lekeler, karıncalanmalar oluşuyor ondan dolayı dedim. yeni bir format dvdisi oluşturup atacağım bakalım.
  • internetten indirin deneme amaçlı win 10 , windowsun nerede C mi D mi ? at formatı . Sonra aida 64 ile bir gpu stress testi yap. Sorun devam etmiyorsa işletim sistemin arızalanmış demektir.

Ben ilk başta donanımdandır dedim kasa elimde 3-5 kez gittim geldim vatana. 15 - 20 gün de pc siz kaldım tabi ki bu arada. Gerek yokmuş.
    Windows orjinal evet. Windows 8'i iso dosyası olarak nerden indirebilirim ? Microsoft'un sitesinde böyle birşey var mı, torrentten işletim sistemi indirmeye güvenmiyorum, birileri içine birşey gömmüş müdür bilemezsin sonuçta.
    bugün bir yere sordum, ekran kartı testine sadece 20 lira istedi adam. kartım elimde geri geldim. en iyisi ben win 8.1 kurayım dün indirdim düzgün olan. o zaman onu tertemiz bi kurulum yapayım düzelmezse yazarım buraya yine sağolun hocamm.
  • Rica ederim. Temiz bir format atın sürücülerinizi yükleyin. Aida64 ile gpu yu 5 dk test edin tamamdır. (Zaten stress start dediğiniz anda hatayı vermezse isorun çözülmüştür)
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.