Şimdi Ara

görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası [yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sony Vaio VGN-FW21e model laptop aldım. Bilgisayarın özellikleri burada;

İŞLEMCİ: Intel Montevina 1066 Mhz 2.26 Ghz. 3 MB Cache Bellek P8400 İşlemci
    RAM: 4 GB DDR2 800 Mhz. (Max.4 GB) Ram
    SABİT DİSK: 320 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 3470 Max. 1530 MB Ekran Kartı
    İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows Vista Home Premium Tr

Oyun oynarken bazı oyunlarda oyuna girdikten bir müddet sonra görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası alıyorum resimdeki gibi;

Sorunuma yardım ederseniz çok sevinirim...

• kimsemi bilmiyor?
  • http://ati.amd.com dan ekran kartının yeni sürücüsünü yüklemeyi dene.
  • 1-Everest adlı yazılım ile oyun esnası sırasında ''Win Logon'' tuşu ile masaüstüne dönüp ekran kartı sıcaklığınızı kontrol ediniz. Mümkünse SS şeklinde ekleyiniz...

2-Sürücünüz güncel ise geriye dönük, eski bir sürücü ise güncel bir sürücü kurmayıda deneyiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 8 Eylül 2010; 23:38:34 >
  •  görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası [yardım]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbaris -- 9 Eylül 2010; 6:53:05 >
  • Sıcaklık değerleri oldukça normal, muhtemelen mevcut ekran kartı sürücüsü sorun çıkartmakta farklı bir sürücüyü indirip, kurunuz. Sonucu gözlemledikten sonra yeniden yazınız...
  • Recovery atıyorum ekran kartınıda güncellemedim yani eskisi var
  • cevap verirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.