Bildirim
Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu uyarısı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
500 watt psu
msı h81m-p33 ANAKART
GT 420 ekran kartı
İ3 4130 işlemci bu arada özellikler -
Bu sorunu bende yaşadım. 14.4 driver yüklüydü. 14.7 beta varmış onu kurdum düzelmişti. Varsa güncel beta driver yükleyip bi dene istersen -
quote:
Orijinalden alıntı: Jamiryuu
Bu sorunu bende yaşadım. 14.4 driver yüklüydü. 14.7 beta varmış onu kurdum düzelmişti. Varsa güncel beta driver yükleyip bi dene istersen
Cd ile gelen eski driverdada aynı en güncel driverdada aynı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben işlemci frekans ayarlarıylada oynamştım. Normalde 700 mhzde çalışıyomuş ben catalyst controlden 900e dayamıştım zaten ondan sonra olmuştu şimdi hatırladım. Silip 14.4 tekrar kurdum gene aynıydı. Tekrar sildim 14.4ü C bölümünde amd klasörü falan vardı onları silip 14.7 kurmuştum ondan sonra kendine gelmişti. Son zamanlarda böyle bişey yaptıysan eski ayarına getirip dene olmadı dicek bişeyim yok başıma geldi böyle çözdüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jamiryuu
Ben işlemci frekans ayarlarıylada oynamştım. Normalde 700 mhzde çalışıyomuş ben catalyst controlden 900e dayamıştım zaten ondan sonra olmuştu şimdi hatırladım. Silip 14.4 tekrar kurdum gene aynıydı. Tekrar sildim 14.4ü C bölümünde amd klasörü falan vardı onları silip 14.7 kurmuştum ondan sonra kendine gelmişti. Son zamanlarda böyle bişey yaptıysan eski ayarına getirip dene olmadı dicek bişeyim yok başıma geldi böyle çözdüm.
Cevabın için teşekkür ederim ama işlemci ve BİOS ayarları otomatikde
Zaten 2-3 defa format da attım farkli bir ayarda yapmadım :(
Ekran kartınız arızalı olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Machan
Ekran kartınız arızalı olabilir.
Daha yeni aldık
Yeni diye sorunsuz olcak da değilde :)
Nesi olabilir işte onu bulmaya çabalıyorum :)
format attığım bazı bilgisayarlarda bu sorun ile karşılaşıyorum
özellikle windows8 de
çözümü: bilgisayarın bütün wndows güncelleştirmlerini alıyorum ekran kartını aygıt yöneticisinden güncelleştiriyorum
sorun çözülüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Turk
quote:
Orijinalden alıntı: Machan
Ekran kartınız arızalı olabilir.
Daha yeni aldık
Yeni diye sorunsuz olcak da değilde :)
Nesi olabilir işte onu bulmaya çabalıyorum :)
http://abbaselmas.com/1660/goruntu-surucusu-yanit-vermeyi-kesti-ve-bu-durumdan-kurtuldu-sorununa-cozum
-
bendede oluyordu oyun oynarken filan laptopta oyundan çıkarken öyle diyor 1 snlik bir kara oluryor sonra windows düzeliyor -
Otomatik driver yükleme cd'leriyle driverları kurunca bazen bu sorun oluyor.
Driver sweeper programıyla ekran kartı driverlarını silin. Pc yeniden başlatın. Güncel driverı siteden indrip kurun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X