Şimdi Ara

GÖRÜNTÜYÜ MONİTÖRE AKTARINCA SES GELMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LAPTOPU, MONİTÖR-TV YE BAĞLADIM MONİTÖR KABLOSUYLA(rgb)

LAPTOPTA ÇALIŞTIRDIĞIM FİLM MONİTÖRDE OYNAMIYOR.SİYAH EKRAN ÇIKIYOR.GÖRÜNTÜ LAPTOPTA VAR AMA MONİTÖRDE YOK.

VLC VE GOM DA BÖYLE OLUYOR.CODECLERİ DE YÜKLEDİM.

DİVX PLAYERDA İSE GÖRÜNTÜ GELİYOR SES GELMİYOR BU SEFERDE.FİLM İLERLEMİYOR.AUDIO OFF YAPINCA İLERLİYOR.

NEDEN OLABİLİR ACABA.BAYA DA BİR CODEC YUKLEDİM.

• Ekran kartın nedir? Ayarlardan 2 inci monitörü görüntü almasını ayarlaman lazım..

Divx Player deki sorun filmlden kaynaklanabillir.
  • Ati 128 mb ekran kartı.Monitör zaten çalışıyor.Filmlerde de sorun yok.LAptopta aynen çalışıyor.SAdece film monitörde çalışmıyor.Onun dışında monitörde herşey normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertus

Ati 128 mb ekran kartı.Monitör zaten çalışıyor.Filmlerde de sorun yok.LAptopta aynen çalışıyor.SAdece film monitörde çalışmıyor.Onun dışında monitörde herşey normal.

Sadece onda mı sorun yaratio acaip.. Atinin multi ekran ayarlarına bi baktın mı ? Video seçeneği gibi birşey olması lazım tam hatırlamıorıum.
  • Valla hocam ekran kartıyla alakası yok bence.Filme gelene kadar herşey normal.Ama filmde dediğim gibi laptopta oynuyor monitorde oynamıyor.DİVX playerda da audio off yaparsam oynuyor film, audio on olursa pause şeklinde duruyor film.İlginç yani ben de çözemedim.Bütün codecleri de yükledim.
  • Arkadaşlar çözüm?
  • Vay arkadaş kimse mi bilmiyor bunu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü Gelmiyor.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.