Şimdi Ara

gorus ve dusuncelerinize acigim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 53 yillik bir sirketin tek varisiyim. gece vardiyasinda iscilerin basinda ben duruyorum. vardiyada calisan iscilerin sirketteki gecmisi benim yasimdan daha fazla, hepsi benim bebekligimi biliyor. zaman zaman emir-komuta aksaminda sorunlar doguyor, isci catismasi vb. durumlar yasanabiliyor. elimden geldigince mudahale ediyorum ancak bazen yerimi yadirgiyorum, benden onceki 2 nesil (birisi sirketin kurucusu) halen hayattalar ve isin basindalar. boyle bir durumu olan varsa ya da disaridan gozlemledikleriyle bilgi sahibi olanlar varsa bu postun altina bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yaşadığın normal; ben de bir kamu kurumunda 30 senedir çalışan adamların başında bir tık daha üst konumda bulunuyorum ve meslekteki kıdemim 3 yıl. Garipsiyorlar, ters düşüyorlar ama ses de çıkartamıyorlar. Size tavsiyem, işçiler arasındaki en kıdemli ve aklıselim olanlardan birini gece vardiya şefi gibi bir şey yapın. Siz onunla samimiyet ve muhabbet kurun ama profesyonel bir muhabbet olsun. Gece vardiya şefi yaptığınız adama da bir miktar zam yapın. Siz sadece onunla muhattap olursunuz; o ise tüm gece işyerini çekip çevirir. Ellerinde büyüdüğünüz adamlarla sürekli yüz göz olmak malesef dediğiniz gibi laçka bir iletişim ortaya çıkartabiliyor, burada sizden kaynaklanan bir sorun yok kesinlikle normal bu durum. Yerinizde kim olsa aynısını yaşardı.
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    gorusleriniz icin tesekkur ederim, aslinda boyle birisi var; dediginiz gibi bir diyalogum da var. ama burasi oyle bir yer ki ben birisiyle ozel bir gorusme gerceklestirdigimde hemen detaylari ogrenebilmek icin herkes seferber oluyor. maalesef bir sistemimiz yok, benim ustumde bir kusak catismasi yasaniyor diyebilirim, ben 18 yasindayim. bana yalnizca arabulucuk yapmak dusuyor, bu da her kafadan farkli bir ses ciktigi icin bazen mumkun olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstrpacman

gorusleriniz icin tesekkur ederim, aslinda boyle birisi var; dediginiz gibi bir diyalogum da var. ama burasi oyle bir yer ki ben birisiyle ozel bir gorusme gerceklestirdigimde hemen detaylari ogrenebilmek icin herkes seferber oluyor. maalesef bir sistemimiz yok, benim ustumde bir kusak catismasi yasaniyor diyebilirim, ben 18 yasindayim. bana yalnizca arabulucuk yapmak dusuyor, bu da her kafadan farkli bir ses ciktigi icin bazen mumkun olmuyor.
    Anladım, o zaman ya birilerini işten atacaksınız ya da farklı bir pozisyonda çalışmanız gerekecek
    bu sene universiteye baslayacagim, ailemden ve is yasantisindan uzaklasacagim. belki onumuzdeki sene her sey daha iyi olur. size desteginiz icin tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstrpacman

bu sene universiteye baslayacagim, ailemden ve is yasantisindan uzaklasacagim. belki onumuzdeki sene her sey daha iyi olur. size desteginiz icin tesekkur ederim.
    Rica ederim ileride patron olduğunda bizi de görürsün artık
    eger denk gelirsek, neden olmasin? :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • insanlık olarak yanlışın yoksa sorun etme birşeyi. iş yeri orası kaç yıl calissalarda aile şirketi değil yani kendi şirketleri değil. yapman gerekeni uslubunu bozmadan yap yanlış anlayan olursa onun sorunudur. kimseyi üzmemeye çalış ancak sonuçta bu bir iş. bu işin ciddiyetini 40 50 yaşında ki adam anlayamamissa bu senin suçun değil

• Kanaat34 kullanıcısına yanıt
    haklisiniz, bende sizin gibi dusunuyorum ama pratikte uygularken bazi sorunlarla karsilasabiliyorum. asil engelim o sorunlar sanirim. degerli tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim.

• mstrpacman kullanıcısına yanıt
    Allah yardımcın olsun kardeşim. senin gibi duyarli insanları iş hayatında görmek zordur. umarım her şey daha güzel olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.