Şimdi Ara

Gothic 2 Türkçe Yama Aranıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı ramazanlar, bir kaç saattir şu oyunun Türkçe yamasını arıyorum ancak ulaşabildiğim tüm linkler maalesef kırık.
    Oyun biraz eskidiğinden olcak ki yamasının hiç güncel linki kalmamış. Elinde güncel bir link olan atabilirse veya elinde yama olupta upload edebilecek varsa çok makbule geçer.

• Bildiğim kadarıyla Gothic serisinin Türkçe yaması yok.
  • var hocam ama 2009 yılında çıkartıldığı için tüm linkler güncelliğini yitirmiş ulaşabildiğim en güncel link 2011 yılında upload edilmiş
  • Çeviren arkadaşların emeğine biraz yazık olmuş sanırım. Her türlü sitede aradım ancak elde var hiç...
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupf789 -- 29 Aralık 2018; 21:34:23 >
  • https://www.harbiforum.net/konu/gothic-ii-turkce-yama.122490// Arkadaşın yazdığı gibi türkçe yama çıkmış ama link ölü kimseyin arşviinde yok mu ?? arşivinde olan birisi lütfen türkçe yamayı paylaşssın...

• Faramir kullanıcısına yanıt

Bildiginiz yanlış. Gothic II'yi Türkçe olarak 2010 yılında internet cafede oynamıştım. Oyun Full Türkçemiydi hatırlamıyorum çünkü internet cafe'de bitirmek imkansız ama gayet anlaşılır ve sade bir Türkçe vardı. Google translate bir yama da degildi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELEX 2 TÜRKÇE YAMA
    3 yıl önce açıldı
    fear 3 türkçe yama arıyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2010 yılında internet cafede oynamıştım Türkçe olarak. Adama sorsam aslında belki hala o oyun onun arşivinde vardır.

• sorma imkanınız var mı ? olumlu veya olumsuz bir dönüş bekliyoruz sizden...

• Türkçe Yama varmı arkadaşlarrr Lüfennn Yardım Edinnn

• Yamayı hatırlıyorum, çok eskiden deneyimlemiştim. Sadece ana menü ve çok az bir kısmı Türkçeleştirilmişti. Eğer başka bir yama daha çıkmadıysa(hatırladığım kadarıyla yok) oyunun yaması tamamlanmamıştı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.