Bildirim
Gothic 3 YARDIM !!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartın yetmediği için oyundan atıyor olabilir. Ya da elindeki oyun bozuktur. 1.13 sanırım son güncelleme. Onu yükle ve ilacını yap. O zaman belki olur. -
tarihin optimizasyonu en kötü ve en bug'lı oyunlarından biri mutlaka patch yap belki düzelir. Düzelmezse ekran kartın yetmiyordur. -
quote:
Orjinalden alıntı: PongoLLe
tarihin optimizasyonu en kötü ve en bug'lı oyunlarından biri mutlaka patch yap belki düzelir. Düzelmezse ekran kartın yetmiyordur.
Yok yav o kadar da kötü değil. Sistemi iyi olan son detayda oynuyor. Grafikleri de çok iyi bence. Gölgeler bir oyunda gördüklerimin en iyisi. -
valla son patch'iyle birlikte x1900 xtx ve e6600 ve 2gb ram ile oyunun başında kasılıyordu makina. bu oyunda oblivion gibi bölümler arası geçiş yok (loading ekranı). Bu ciddi şekilde yıpratıyor sistemleri. -
quote:
Orjinalden alıntı: PongoLLe
valla son patch'iyle birlikte x1900 xtx ve e6600 ve 2gb ram ile oyunun başında kasılıyordu makina. bu oyunda oblivion gibi bölümler arası geçiş yok (loading ekranı). Bu ciddi şekilde yıpratıyor sistemleri.
Evet uzak mekanlar ve NPC'ler modellendiği için bir hayli zorladığını okumuştum. Ben sistemimde 1440x900 ve tüm detaylar açıkken takılma olmaksızın oynuyorum. Aslında optimizasyonu gerçekten kötü sayılır ama bu kadar güzel grafikli bir oyun için de mutlaka iyi bir sistem gerekiyor. Çevre modellemesi Oblivion-vari bir yapıda ama gölgeler bana göre Oblivion'dan daha üstün. Yine de daha çok kişinin oynayabilmesi için Oblivion gibi bir optimizasyonu olmalıydı. -
ben de o sorun vampire bloodlines'da vardı yardım alarak çözdüm bende sorunun kaynağı windows'un oyunun deault çözünürlüğünü desteklememesi bi çözüm var ama benim kullandığım gothic'de işe yarar mı bilmiyorum istersen PM at baya uzun çünkü -
bende de aynı olay oluyor reklamları geçince oyun düşüyor eğer bi çözüm bulduysanız lütfen yazın. -
Ana Konudan Devam Ediniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_9869661/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X