Şimdi Ara

Göz Düşmesi(ymiş)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle hepinize merhaba. Benim küçük bir sorunum var, 1 aydan beri bir göz kapağım diğerinden daha aşağıda. Estetik olarak çok kötü gözüküyor, bazı arkadaşlarım farketmiyor bile, fakat ben tırsıyorum. Çok büyük bir fark yok arada, belki 3 mm, fakat anlaşılıyor yakından bakınca. Son aylarda çok bilgisayar kullanıyorum, hatta 15 saate yakın bilgisayar başındayım. Bu göz düşme olayı bilgisayarın başında çok oturmanın göze verdiği yorgunluktan dolayı olupta, sonradan geçebilir mi? Doktorada gidicem pazartesi bakalım neler olacak. Sizdede oluyormu böyle şeyler arada?

• bana arada oluyor bilgisayardan olabilir.ama kendiliğinde geçiyor bir müddet sonra
  • Hayko Cepkin de ki durumda aynı galiba, geçmiş olsun.
  • Bu arada farklı arkadaşlarda yardımcı olursa memnun olurum belirteyim aynı zamanda görmemle ilgili hiçbir problem yok, herşeyi gayet net görüyorum.
  • bende de var hafiften, aynanın karşısına geçip fazla inceleme kendini
  • aynen bendede var gelişmeleri bekliyorum doktor ne söylerse buraya yaz hastalığımız aynı
  • bana nedense güneşte çok kalırsam oluyor neredeyse tamamen kapanıyor
  • Beyler öncelikle söyleyeyim böyle bir durumunuz varsa göz doktoruna gitmeniz şart. Dediğim gibi ciddi bir sorun, erken tedavi şart olmasa da, hastalığın ilerleme durumu var. Eğer fazla yorulduğunuzda oluyorsa düzelebileceğini düşünüyorum. Ek olarak belirteyim, bu sabah yüzümü yıkamaya kalktığımda farkettim, sadece 1 gün bilgisayar kullanmadım, üstüne bide dua ettim şimdi göz kağağımda herhangi bir sorun yok. Ama yine de doktora gideceğim. Bu sorunu olanlar birkaç gün bilgisayar ve televizyondan uzak kalsın, düzelebileceğini düşünüyorum. Doktorla ilgili gelişmeleri de buraya aktaracağımhttp://www.geldik.com/tip-bilimleri/9601-horner-sendromu-horner-sendromu-nedir-horner-sendromu-hakkinda.html beyler burdada fotoğrafı var gördüğünüz gibi bir göz daha küçük. Aynı zamanda bu hastalığın yol açtığı bir sendrommuş. Hepinize iyi forumlar şimdiden arada gözlerinizi dinlendirmeyi ihmal etmeyin

• annemde de öyle oluyor fazla el işi yapınca göz kağaı düşüyor. Kötü bir görünümü olmuyor annemde tatlı bile geliyor bana Az yor gözünü düşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

annemde de öyle oluyor fazla el işi yapınca göz kağaı düşüyor. Kötü bir görünümü olmuyor annemde tatlı bile geliyor bana Az yor gözünü düşmez.

Evet el işi yapınca oluyormuş, öyle fazla odaklanmalı işlerde falan. Dediğim gibi ciddi bir durum
  • Beyler taa bugün doktora gittim gözkapağımın içi cam gibi olması gerekirken pütürlüymüş alerjik bir durummuş tedavisi yokmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.