Şimdi Ara

Göz kusuru ve Askerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle herkese selam benim bir göz kusurum var. Adı Duane Sendromu.. Özet geçmem gerekirse. Sol gözüm sola dönmüyor yani sol tarafta olan biteni kafamı çevirmediğim sürece göremiyorum.. Ayrıca uzağıda pek net gördüğü söylenemez.. Tedavi edilebilir birşey değil..

Sormak istediğim bu sene mezun olup askere gitmeyi düşünüyordum ama benim için hayatın bir parçası haline geldiği için gözümde kusur olduğunu unutmuştum.. Sizce beni askere alırlar mı almazlar mı?

Boş boş gevezelik yapmak için cevap verenler yerine samimi şekilde yardımcı olmak isteyen arkadaşların cevaplarını bekliyorum..

• Hocam benimde gozumde sorun vardi uzagi goremiyordum.sen soyleyince bende tam olarak sagimi goremiyorum.hangi hastaneye gittin ve kesin tedavisi yokmuymus acaba? Bende bu sene unv bitirdim aralikta kisa donem gitmeyi dusunuyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben geçen sene İstanbul Göz Hastanesinde bu alanda uzman bir prof. a gittim. Ve kesin dedi. Ben ağustos celbine yetişmek istiyoum aöf den tek kritik bir dersim var ona bağlı..
  • Bende tek dersten girdim gecmisimdir heralde.insallah kazanip gidersin.gider sen benide bilgilendirirsen sevinirim hocam

• Tahminimce askere alınırsınız ama komando v.s olamazsınız.
    Sağlık muayenesine gittiğinizde raporlarınızı falanda götürün, eğer askere elverişli derseniz ne kadar sağlık raporunuz varsa hepsini götürün.
    Askerde kimsenin gözünün yaşına bakmıyolar.

Ayrıca, iki göz numarası toplamda 14 numara olduğunda askere alınmıyor.
  • Aynen aynı soruyu ben de çok merak ediyorum, beim de gözümde sorun var ve beyinden kaynaklı, bu nedenle tedavisi yok, sorun ise gözlerim biraz titriyor fakat ben düz göüyorum ama titrediği için uzağı net göremiyorum askere almama olur mu acaba ?
  • Hertürlü alırlar silah kullanmayacagin bir göreve verirler olur biter. Eskisi gibi değil görev yeri çok. Sen asıl çürük almamaya bak is bulmanız zorlaşır özellikle fabrikalarda.

• Aslında çürük alırsan emekliliğin daha erken olur ve primin farklı yatırılır.. Diğer taraftan çürük raporu işe alınma için bir engel değil.. İşletmeninde menfatine zorunlu engelli kadro alımı açısından iyi birşey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Tahminimce askere alınırsınız ama komando v.s olamazsınız.
    Sağlık muayenesine gittiğinizde raporlarınızı falanda götürün, eğer askere elverişli derseniz ne kadar sağlık raporunuz varsa hepsini götürün.
    Askerde kimsenin gözünün yaşına bakmıyolar.

Ayrıca, iki göz numarası toplamda 14 numara olduğunda askere alınmıyor.

Bende iki göz numarasının toplamı 14ün üzerinde. Geçen kontrolde doktoruma sordum böyle böyle askere alınır mıyım diye oda bak benim bir arkadaşım var tek gözü hiç görmüyo onu bile askere aldılar ne olucağı belli olmaz dedi

• Sanırım konu burada kapandı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.