Şimdi Ara

Gözlerim Bozuldu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
8.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bilgisayar yüzünden genç yaşta gözlerim bozuldu 0.5 numara ben şimdi hayatım boyunca bu cam parçasını takmak zorundamıyım

• hayır takmak zorunda değilsin numaran yüksek değilmiş benim 1,75 - miyop her geçen sene artıyor.. yani büyük ihtimal bilgisayardan bozulmuştur gözlerin.. bende ilk aldıgımda dünyayı çerçeve arkadasından seyredicem diye sayıklıyordum ama alıştım gözlük alacaksan çerçevesiz gözlük al karizma yapar
  • Bilgisayarı gerektiği gibi kullanmalıyız güzel dostum. Aksi takdirde göz sorunları kaçınılmaz oluyor. Doğru şekilde kullanılan bilgisayarın göze bir sorunu yok.

Öyle sanıyorum ki 0.5 miyopsun. Bence bu hiçbir sorun teşkil etmiyor. Gözlük dinlendirici mi yoksa numaralı mı? Dinlendirici ise çıkarmanda bir sakınca yok, göz kuruluğu ve yorgunluğundan başka bir şey engellenmiyor çünkü. Numaralıysa takıp takmamak sana kalmış. Dediğim gibi o kadar fazla bir numara değil, takmamak ve dikkatli olmak seni bu durumdan kurtarabilir. Gözlerinin bilgisayardan dolayı bozulduğunu söylüyorsun, sanırım durum genetik değil. O yüzden fazla endişe etme. Ayrıca gözlük takmayınca sorun çekiyorsan lens de takabilirsin. Gözlükten çok daha iyi olduğu söyleniyor, karamsar olma; her zaman bir ışık vardır.
  • Kardeşim Miyop Sağ 5 Sol 4,5 Sen yine iyisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

Bilgisayarı gerektiği gibi kullanmalıyız güzel dostum. Aksi takdirde göz sorunları kaçınılmaz oluyor. Doğru şekilde kullanılan bilgisayarın göze bir sorunu yok.

Öyle sanıyorum ki 0.5 miyopsun. Bence bu hiçbir sorun teşkil etmiyor. Gözlük dinlendirici mi yoksa numaralı mı? Dinlendirici ise çıkarmanda bir sakınca yok, göz kuruluğu ve yorgunluğundan başka bir şey engellenmiyor çünkü. Numaralıysa takıp takmamak sana kalmış. Dediğim gibi o kadar fazla bir numara değil, takmamak ve dikkatli olmak seni bu durumdan kurtarabilir. Gözlerinin bilgisayardan dolayı bozulduğunu söylüyorsun, sanırım durum genetik değil. O yüzden fazla endişe etme. Ayrıca gözlük takmayınca sorun çekiyorsan lens de takabilirsin. Gözlükten çok daha iyi olduğu söyleniyor, karamsar olma; her zaman bir ışık vardır.

Doktorda öyle söyledi hafif miyopun var taksanda olur takmasanda olur dedi dinlendirici değil numaralı gözlük zaten dışarda takmam ama evde sürekli kullancam

• yoo bağlı değilsin ki gözlüğe artarsa lens takarsın bişi yokki bunda neler var daha kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Mactavish

Kardeşim Miyop Sağ 5 Sol 4,5 Sen yine iyisin

Seninkide çok kötüymüş valla

@IValessi
    Lensin pek sağlıklı olmadığını duymuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkéR -- 11 Mart 2010; 15:58:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gözüm bozuk galiba
    9 yıl önce açıldı
    Evi ilaçladım gözlerim yanıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikiside 2.75 benım. yakısan gozluk al karizöam olsun
  • @psykhee

Hiç bir gözlük bana yakışmıyo malesef

Lazerle tedavi yöntemi hakkında herhangi bir bilgisi olan arkadaş varmı acaba bi faydası oluyomu ve ileriki yıllarda bi sorun yaratıyomu
  • Benimde 0.75 miyopum sadece derslerde takıyorum sorun olmuyo hatta kız arkadaşım gözlükle daha sexi göründüğümü söyledi yani kafana takacak bi durum yok
  • lazer tedavisi işe yarıyor 0 a kadar indiriyorlar numarayı ama 0.5 1 sene düzenli kullansan iyileşir
  • quote:

lazer tedavisi işe yarıyor 0 a kadar indiriyorlar numarayı ama 0.5 1 sene düzenli kullansan iyileşir

Lazer tedavisinden sonra ilerde bir sorun yaratırmı acaba
  • muhtemelen ilerlemeye devam eder. ama erken davrandığınız için normale göre daha az ilerler. vücudun büyümesi durana kadar ilerler eğer bir kez yakalandıysan. daha sonraları lazerle falan düzeltilebilir. miyop her 4 insandan 1 inde görülecek kadar yaygın bir şey takma kafana.
  • Sağ 1 sol 0.8

Gözlük kullanıyorum.2 yada 3 sene içerisinde çizdirecem gözleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykhee

quote:

lazer tedavisi işe yarıyor 0 a kadar indiriyorlar numarayı ama 0.5 1 sene düzenli kullansan iyileşir

İyileşir mii hönk.gif

Nasıl yani öyle bir iyileşme oluyor mu hiç duymadım hep gözlük taksak sıfıra incek yani saçma bence

İyileşiyor arkadaşım. Kuzenimin bir gözü 6.0 diğer 5.4 idi gözlük kullandı şuan gözleri 2 ye 2.5 sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 11 Mart 2010; 16:39:27 >

• Bilgisayar goz bozmaz beyler, kendine bakmasini bileceksin.

6 yasimdan beri bilgisayar ile ic icegim ve cok sukur gozlerimin ikiside 20. Bilgisayar basinda cok fazla zaman geciren arkadaslar icin tavsiyem havuc suyu icmeleri, faydasini goruceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Bilgisayar goz bozmaz beyler, kendine bakmasini bileceksin.

6 yasimdan beri bilgisayar ile ic icegim ve cok sukur gozlerimin ikiside 20. Bilgisayar basinda cok fazla zaman geciren arkadaslar icin tavsiyem havuc suyu icmeleri, faydasini goruceksiniz.

Bende öyle diyordum taaaki gözlerimin 0.75 olduğunu öğrenene dek doktor bana organik cam verdi bilgisayar vs. kullananlar için ışığı kırıyormuş ama ben takmıyorum sadece derste takıyorumBilgisayar göz bozar o senin istisnan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidé

quote:

Lazer tedavisinden sonra ilerde bir sorun yaratırmı acaba

6 Ay kadar gözlerine toz kacmaması lazım. 6 ay iyi bakacaksın sonrasında bir sorun olmaz tekrar nükse etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali277

quote:

Orijinalden alıntı: psykhee

quote:

İyileşir mii hönk.gif

Nasıl yani öyle bir iyileşme oluyor mu hiç duymadım hep gözlük taksak sıfıra incek yani saçma bence

İyileşiyor arkadaşım. Kuzenimin bir gözü 6.0 diğer 5.4 idi gözlük kullandı şuan gözleri 2 ye 2.5 sanırsam

İyileşiyor kardeşim gördfün ali277 in kuzeni iyileşmiş

• 18 yaşını doldurduktan sonra ameliyat olabilirsin.(Miyop-Hipermetrop)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.