Şimdi Ara

Gözlük kullananlar gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yildir gozluk kullaniyorum cerceveye para vermemistim ssk tarafindan karsilanan uyduruk cercevelerden.Gozlugu degistirmeye karar verdim.Kaliteli bir cerceve alacagim.

http://www.ray-ban.com/turkey/products/optics/active-lifestyle/RB5277?var=2077

Mesela bu ne kadar sure dayanir.Ustune basip kirilma gibi olaylari saymazsak tabi.

Bu tarz cerceveleri mi onerirsiniz yoksa ince metalleri mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tarzına bağlı. Ben kemikli ve keskin çerçeveleri sevmiyorum. Kibar, dar çaplı, mümkünse alt kısmı çerçevesiz inceltilmiş camlar için uygun modelleri tercih ediyorum.
  • Bende kemik var ama dışarda kullanmaya pek cesaret edemiyorum. Çünkü ergen gözlüğü gibi benimsendiğinden artık tereddütlü yaklaşıyorum ama rahatlık açısından kemik gözlük en rahat gözlük diyebilirim. Klasiklerin burun kısmı hep izi yapardı mesela, o yüzden bırakmıştım onu kullanmayı.
  • Bence gözlüğüm en güzeli full cam olan kucuk bı cerceve olsada gozukmemelı.Benı rahatsız edıyor sıyah cızgı gormek.
  • hocam ray ban zaten kızılay dağıtmış gibiyken bir de kemiklerine yönelme bence, tabi yaşın, çevren, yüz yapın önemli öneri vermemiz için

• Yas 19 hocam.Yuzum biraz kilolu gosterir ama kilolu degilim.Saclar kisa.

Dayaniklilik hakkinda bi fikri olan yok mu peki.200tl verip cerceve alirim ama bu ne kadar sure dayanir.

• Kardeş abim optisyen , eğer paran varsa kemikte U.S. Polo almalısin . Ray - ban lar 10 günde bir kırıldı diye geri geliyor , polo ise çok kaliteli malzeme kullanıyor . bütün sorularını bana sora bilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yukarda bahsettim biraz tipimden.Kemik cerceve denemedim hic bilmem yakisir mi. Peki bu cerceveler yillarca dayanir mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: momenthe

Bende kemik var ama dışarda kullanmaya pek cesaret edemiyorum. Çünkü ergen gözlüğü gibi benimsendiğinden artık tereddütlü yaklaşıyorum ama rahatlık açısından kemik gözlük en rahat gözlük diyebilirim. Klasiklerin burun kısmı hep izi yapardı mesela, o yüzden bırakmıştım onu kullanmayı.

Korkma kardeşim kullan dışardada milletin ne düşündüğü bizi ilgilendirmez :)

• geçen nike almıştım 450 tlye foto bulursam atarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.