Şimdi Ara

GÖZLÜKLÜ KALECİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben epey iyi bir kaleciydim bundan 3 yıl öncesine kadar . 3yıl sonra tekrar kaleye geçtim ve yakın topları asla yemiyorum fakat bir korkum var uzaktan gelen şutlar gözlerim 2 derece miyop geçen haftaki maçta 5 gol yedim 5i de orta sahadan fakat yarın tekrar gideceğim gözlükle gitsem dert olur mu bilmiyorum lens söylemeyin gözlerim acayip büyük ve kayıyor küçük çaplı da rahatsız ediyor ne yapabilirim acil çözüm .

• Rustu misali alta siyah boya sur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlamadım
  • kardes oncelikle gecmis olsun da aklıma gozluklu hollandanin futbolcusu geldi ismide david ti sanirim o adami oynarken gorunce az kahkaha basmiyordum ey gidi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackjack8696 -- 21 Temmuz 2014; 4:56:49 >
  • kardeşim normal gözlük olmaz . ama sporcu gözlükleri var. biraz tuzlu olabilir . (350-400 civarıydı) ama normal gözlük gibi kırılma. göze zarar verme. düşme riski yok.
  • Kalıcı lens. / Çizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackjack8696

kardes oncelikle gecmis olsun da akloma gozluklu hollandanin futbolcusu geldi ismide david ti sanirim o adami oynarken gorunce az kahkaha basmiyordum ey gidi.

komik mi ?
  • düşme riski olmasa sporcu gözlüğüne gerek yok aslında düşmemesi için bi yol söyler misiniz lens ve çizdirme ters bana
  • quote:

kardes oncelikle gecmis olsun da akloma gozluklu hollandanin futbolcusu geldi ismide david ti sanirim o adami oynarken gorunce az kahkaha basmiyordum ey gidi.

Edgar Davids.

GÖZLÜKLÜ KALECİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddie -- 21 Temmuz 2014; 4:33:10 >

• hocam düşme riskini çözsen bile normal gözlüğe top falan geldimi Allah muhafaza cam yerinden çıkar gözüne zarar verir. sporcu gözlüğü o konuda daha sağlam. (elbetteki belli bir sertlikten sonra çıkar ama normal gözlüğe göre daha düşük ihtimal)
  • @hmT kullanıcısına yanıt
    tamamen haklısınız da cam yerinden çıkacak bir gözlük değil kemik gözlük kırılabilir o sorun değil 3 kere kırdım önemli değil sadece hava toplarında falan gözümden çıkmasın yeter
  • honur15 H kullanıcısına yanıt
    İple veya lastikle kulağına bağla düşmez.

• 1.75 numarada benim gözler . Kaleciyim bende lens kullanıyorum kardeşim lensi sadece maçlardan maçlara kullanabilirsin.
  • Freddie kullanıcısına yanıt
    +1 yes
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

quote:

komik mi ?

hemde nasıl. biz o zamanlar gözlüklerine top gelsin yada biri dirsek çaksında gözlükleri kırılsın diye bakardık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.