Şimdi Ara

Gözlüksüz 3D Cross eye tekniği ile (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
12
Favori
14.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gözlere sakıncası var .Ben de olumsuz etki yaptı
  • Güzel oluyor, bu yöntemle 2 resim arasındaki farkları felan da bulabiliyorduk.
  • kalemle oluyor kalemi çekince görüntü gidiyor yapamadım bir türlü
  • Kimsede demiyorki ulan kaleme bakınca ekranı nasıl görücez
  • mantikli gelmiyor
  • Olmuyorrr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun , konudaki videolardan denedim fakat boş zamanımda doğru dürüst odaklanacağım süper oldu bunu öğrendiğim.
  • Birisi konuyu biraz daha açsa iyi olur.(Nasıl 3D görüldüğü,resme nasıl kolay olarak şaşı bakıldığı hakkında.)
  • Mesajımı buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper olmus teknik 3d filmleri gözlüksüz izliyorum ama göze zararı var mı bilmiyorum
  • Arkadaşlar, bu iş biraz sabır işi

gözlerin odaklanmaya alışması gerek ama alıştıktan sonra göreceksiniz süper bir görüntü çıkıyo ortaya
    kalemi göz önünden çektiğinizde gözün aynı kalabilmesi gerek, odak sorunu yaşıyorsanız daha olmamışsınız. ha gayret, az kaldı daha çok çalışma gerek.
    şaşı bakabilmek için 2 saat kadar uğraştım, ama alışınca gözleri kolayca şaşı yapar oldum

How to Train Your Dragon'u sonuna kadar şaşı izledim. film bitipte gözleri düzeltince bi tuhaf oldum

En sonunda LG-D2342P-PN siparişi verdim. Bugün elime geçecek bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agarip -- 20 Aralık 2012; 11:26:14 >

• Arkadaşlar ben videoları kesinlikle göremiyorum. Resimlerde deneyeyim dedim ama 2 resimden ortada bi 3. resim çıkarınca hem 3d ile alakası olmuyo hemde inanılmaz bulanık. Net değil yani. Bakın şu resimde denedim..

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4e/Asiatic_hybrid_lilium_stereogram_flipped.jpg
  • benim gibi yapamayanlara 1 dak ileri ye ilerletin
  • beyler bunu deneyin halisünasyon göreceksiniz 2 sn de geçiyor etkisi videoyu 720p yapın sonra yuvarlağa odaklanın sonra harfler gelince harfleri sesli olarak okuyun video bitince ekran dışında biryere bakın ve korkmayın hemen geçiyor. alın video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardasevinc -- 4 Kasım 2013; 16:20:55 >
  • Arkadaşlar bende digitürk var. 3D kanallar var. bunları izlemek için ne tür bir gözlük işimi görür. tv de 3D özellik yok yazıyor. ful HD LG marka tv. sizce izleyebilirimiyim bu tv de 3D?
  • evde deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.