Şimdi Ara

Gözlüksüz 3D Cross eye tekniği ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
12
Favori
14.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Youtube'da 3d video diye aratınca şöyle birşey buldum. Youtube'daki videolar 3D ise sağ altta 3D diye bir seçenek geliyor. Orada bildiğimiz mavi kırmızı gözlükle izleme gibi bir çok seçenek var. Onlardan birtaneside cross eye.Bunu seçerseniz ekranda sağ ve solda iki ayrı video çıkıyor. Gözlerinizi ekranla gözleriniz arası bir yere odakladığızda bu iki video birleşiyor ve ortada 3. bir görüntü oluşuyor. Yani bildiğiimiz şaşı gibi yapacaksınız sanırım. Oluşan bu görüntü harbiden 3D Avatar'ı sinemada izlediyseniz 3D olarak ondan hiçbir farkı yok. Çok ilginç birşey. İlk beceremedim ama sonra Googledan araştırarak teknikler falan buldum.
    Kolay Yöntem: İlk bir kalemi gözünüzle ekran arasında tutup kaleme odaklanıyorsunuz Ekranda 3. görüntü düzgün bir şekilde oluşana kadar kalemi gözünüzle ekran araında hareket ettirin. Sonra kaleme odaklıyken gözünüzü hafifçe ekrana doğru kaydırın (Gözününz hala kalem mesafesine odaklı olacak. Yani şaşı.) sonra kalemi çekebilirsiniz.) ve 3 boyutlu görüntüyü göreceksiniz. Gerçekten inanılmaz bişey.
    http://www.youtube.com/watch?v=zBa-bCxsZDk&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=6RFuRY7azgA&feature=related Buda çok iyi
    Bu videoda nasıl yapacağınızı anlatmış. Benim bulduğum alışmak için daha kolay bir yöntem.
    Arkadaşlar biraz karışık oldu anlatım. Kusura bakmayın baya karışık birşey ancak bu kadar anlatabildim. Youtubeda cross eye diye aratırsanız zaten birçok video bulursunuz. Alttaki 3D seçeneğinden cross eye'ı seçmeyi unutmayın. İyi eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratos_35 -- 21 Mart 2011; 3:12:05 >

• ohaaa işe yarıyo lan bu şaşı bak şaşır gibi bişey ama hareketlisi süper
  • 3d roller coaster

• quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

3d roller coaster

İzledim bunuda muhteşem.

• Demin becerebildim süperdi vay be Çok fazla devam ettirmek göze zarar verir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 21 Mart 2011; 4:08:26 >
  • 1 saattir deniyorum tik yok ya.yapanlar detay verseler.
  • Biliyorum bu olayı resimlerine "stereogram" deniliyor bende xx resimler var hatta kendim bile basit çizimler yapıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir an oldu gibi , harikaydı.
  • Super biseymis ya bilmiyodum...tesekkurler..
  • quote:

3d roller coaster

anam bu güzelmiş lan. tuttum bu işide insanı şaşı eder yav

• deniyorum deniyorum olmuyor
  • telefonda olmuyo pcde denerim...
  • quote:

3D zornolara bakıyorum şimdi

bu japon hatun var youtube da süper şaşı edecek beni

http://www.youtube.com/watch?v=pvGgmJlryeI&feature=related

• ya beceremiyom bi türlü.yapanlar detaylı anlatırsa sevinirim.
  • BU ne ya. Şaşı kalacam
  • Pc de bakayım :)
  • ben nie göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowor
    Pc de bakayım :)

*
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

ben nie göremiyorum

Yanlız değilsin dostum
  • rzvr.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.