şöyle bi sorun var kalemi hallediyorum tam ortada bi görüntü oluşuyor fakat yakındaki kaleme baktığımdan ortadaki görüntüyü net göremiyorum?
+1 ortada bi görüntü oluyo ama göremiyorum ve çok dar bi görüntü
Fotoğrafları yapıyorum da video olmuyor.
arkadaslar görüntü gerçekten olşuyor fakat bende dar bir görüntü var bi türlü genişletyemedım
takip mesajı
dar görüşlü olanlarda olmuyo görüntü tam ekran olmuyomuş :) ben geri kafaliyim eve gidip denicem bakalim nolcak :)
quote:
Orijinalden alıntı: alicanbaba37
quote:
Orijinalden alıntı: Uçan Tekme Atan Fare ne desem bilmiyorum. ilk defa 3d video izledim.
cross eyemi
heye
şaşı olarak tam ortaya bakın, sonra gözlerinizi kısıp açın, odaklanmaya çalışın biraz uğraştıktan sonra görüntü netleşir
ben cok dar görüşlü bir insanım acaba ondanmı görüntü dar oluşuyo
quote:
Orijinalden alıntı: sangreal_1905
arkadaslar görüntü gerçekten olşuyor fakat bende dar bir görüntü var bi türlü genişletyemedım
İlk verdiğim linkte (ortada 3D yazan) sağ ve soldaki iki videonun altında iki siyah nokta var. Parmağına bakarak ekranla gözün arasında İki nokta ortada birlerip 3. noktayı oluşturana kadar. ileri eri hareket ettir. (Genelde göze yakın biryer oluyor.) Sonra hafifçe parmağını çek. Ama odak mesafesini bozma. İlk öyle tutmak zor oluyor parmağı çekince ama biraz pratikle alışıyorsun.
bu tekniği uygulayabilceğimiz bir fotoğraf paylaşırsanız bol pratik yapmış oluruz
ya bn ortada 3. goruntuyu gorebiliyorumda you tube de videonun altında 3 d seçeneğini bulamadım :))
lütfen videolu anlatım
Konuyu açan arkadaşın paylaştığı video da ikiye bölündükten sonra hemen altlarında siyah bi nokta var o iki noktayı birleştirene kadar kalemi kendinize doğru çekiyorsunuz. Oluyo ama tam net deil sanki :)
delircem telefonu 81 ekran tvye bağladım sonuç hüsran şu anda ordan yazıyorum
gözlük kullananlar gözlüğü çıkarıp denesin birde. gözlük varken bir yere dalıp etrafı bulanık görmek zor oluyor.
Güzelmiş
beceremediniz mi olm
Yok olmuyor gözümden yaş geldi ağlıyorum hüngür hüngür yine olmadı