Şimdi Ara

Gözlüksüz 3D Cross eye tekniği ile (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
12
Favori
14.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Öz...

resim ve fotoğraflarla pratik yapın arkadaşlar.. ben olayı o şekilde çözdüm. daha sonra videolara geçin. çok keyifli oluyor. youtube'dan bir kaç tane video izledim ve hepsinde de 3d olarak gördüm çok güzel bir deneyim oldu. konuyu açan arkadaşa teşekkürler

Önemli değil Dediğiniz gibi fotolarla başlamak daha kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratos_35 -- 22 Mart 2011; 3:50:35 >
  • şunu tespit ettim misal bende göz tembelliği var sol gözüm sağ gözüme göre geç odaklıyor o yüzden uzun süre odaklanmak sıkıntı oluyor bir kaç kere 2-3 sn liğine de olsa gördüm ama gözlerimde mükemmel bir ağırlık ve beraberinde ağrı oluştu sanırım sabit ekrana sürekli baktığımız için sorun oluyor kardeşim 30 sn bile sürmeden gördü
  • Alırım bi 3D gözlük babalar gibi izlerim ya. Ne uğraşacağım bunlarla
  • değişik =)
  • Düşünsenize internet kafede bu yöntemle 3d video izliyormuşuz, tepkiler nasıl olurdu

Bence en ekonomik ve mantıklı 3d tekniği pulfrich tekniği. Bir göz açıkta kaldığı için renk kaybı aşırı olmuyor ve elektronik shutter 3d gözlüklere
    çok daha yakın bir görüntüyü bedavaya elde etmiş oluyorsunuz. Aşağıda bir örnek swf ekliyorum, koyu kırmızı camı olan herhangi bir 3d gözlüğün kırmızı
    kısmını sağ gözünüze tutun ve sol gözünüz açıkta kalsın. Özel pulfrich gözlüğü olursa renkler çok daha da iyi görünüyor.

http://www.thebrainfactory.com/pulfrich-video.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 22 Mart 2011; 7:01:59 >

• Şu trenin olduğu videoda falan gözlerimi şaşı yapınca görüntü iki tane oluyor ve birbirinden git gide ayrılıyor, ortası simsiyah sanki yanlarda iki ekran varmış gibi gözüküyor? Sorunum nedir a dostlar?
  • 3d gözlük alıcam ne önerirsiniz
  • mesajım bulunsun .
  • Kardeş bu harika bir şey özellikle verdiğin 2. video çok hoşuma gitti.Önceden bu tip videolar görmüştüm ama bi anlam verememiştim.Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

http://www.flickr.com/photos/neilcreek/2279020283/
    Bu resmi deneyin, oldukça kolay oluyor.

hacı 3 kolay oluyoda 4 yaptım ben ya ayrılıyo 2 şer 2şer
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhsycoMantis

Gözlüksüz 3D Cross eye tekniği ile

Bütün Dh benim odamda :D

Tam ders çalışıcaktım dedim biraz foruma bakiyim.
    Bi baktım 2 aydır içini dışını okuduğum benim kitap 4.sınıf murat açıköğretim hayal görüyom sandım

• güzel lae
  • Bende uzun sure bulanık görüyorum çok uzun süre sonra netlesiyor neden ?
  • 1 saatir uğraşıyom olmadı
  • Oha süper.
  • Ben kalemsiz yaptım. Video'yu açtım şaşı baktıktan sonra ortada görüntüyü netleştirdim. Sonra gözüm alıştı zaten iki elimi gözlerimin kenalarına koyarak sadece ortadaki görüntüye odakladım daha güzel oldu. At gözlüğü gibi yani sadece ortaya baktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

Ben kalemsiz yaptım. Video'yu açtım şaşı baktıktan sonra ortada görüntüyü netleştirdim. Sonra gözüm alıştı zaten iki elimi gözlerimin kenalarına koyarak sadece ortadaki görüntüye odakladım daha güzel oldu. At gözlüğü gibi yani sadece ortaya baktım

İlk yaptığında çok garip oluyor insan korkudan kaybediyorsun görüntüyü ama hareketlilerde tam odaklanamıyorum. Yani bulanık oluyor.
  • Kaleme falan ihtiyaç duymuyorum. Hani gece çekilmiş fotoğraflarda sokak lambaları yıldız gibi görünür ya işte onu kendiniz bakarken bulanık görmeyi başarabiliyorsanız çok rahat yaparsınız. Buradaki iş uzağa bakarken bulanık görmeyi başarabilmek. Bu da uzağa bakarken yakına odaklanıldığında gerçekleşir.

Bunu başarabilenler iki görüntünün ortasına bakıp görüntüyü bulanıklaştırsınlar ve hafif sola bakarak 3. görüntüyü görsünler. Ardından ekrana uzaklaşıp yakınlaşarak 3. görüntüyü netleyebilirsiniz.
  • Gözleri bozulacak insanın aman bulaşmayın arkadaşlar..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.