Şimdi Ara

Gözlüksüz 3D Cross eye tekniği ile (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
197
Cevap
12
Favori
14.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lan yapamıyorum gözler bozulacak diye korkuyomDAR GELİRLİYİM LAN DAR GELİRLİYİM

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

şundan alırsak uğraşmamıza gerek kalırmı? yoksa sadece tv içinmi bu gözlükler?

http://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-3D-Vision-Gozluk-SSG-3100GB_W0QQidZZ44216200

up up up
  • quote:

quote:

şundan alırsak uğraşmamıza gerek kalırmı? yoksa sadece tv içinmi bu gözlükler?

http://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-3D-Vision-Gozluk-SSG-3100GB_W0QQidZZ44216200

up up up

Hayir bu gozlukler calismaz ayriyetten tun 3d tv gozlukleri ve sinemadaki 3d gozlukler de calismaz pc ekraninda.Ancak renkli gozlukler ve Nvidia 3d vision gozlukleri lcd ekranlarda calisir.

• Bizde 3d tv var da noluyo bi tek avatarı izledim bugüne kadar denemek için.2d FTW
  • Beyler gözümü yormama hiç gerek yok,videoyu indirip tv ye götürüyorum orada 3d izlerim
  • Biraz denemeden sonra oldu arkadaşlar çok iyi ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Beyler gözümü yormama hiç gerek yok,videoyu indirip tv ye götürüyorum orada 3d izlerim

Anladık 3d televizyonun var
  • ben kalem olmadan yapabiliyorum ama uzaktan seyredilmiyo ekrana 5-10 cm arası yakınlıkta olmam gerekiyor
    uzakta olursam bulanık gözüküyor .

teknosada sony 3d tv gözlükle izlediğim görüntünün %10 unu vermiyor bu yöntem ama normalden biraz daha iyi
  • Bi benmi yapamamdım.
  • Konu kaybolmasın yer kapayım
  • hem gözüm acıdı hem de çok keyif vermedi
  • Beyler sinemada defalarca 3D film izlememe rağmen bu bana çok daha güzel ve etkileyici geldi.

10dk uğraştım yapamadım, umudumu kaybetmişken şöyle yaptım oldu:
    İlk videoda parmağımın ucunu siyah noktaların seviyesinde tuttum, parmağımın ucuna baktım, gözümün dibine kadar getirdim nerdeyse, bana baya yakın bi yerde birleşti birden. Deneyin bi beyler, çok iyiymiş.
  • git gide alıştım ya you tubedeb ard ardına video izlemekten şaşı bakar oldumm 4 5 saniyede 3. goruntuyu ayarlayabiliyormm
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

http://www.flickr.com/photos/neilcreek/2279020283/
    Bu resmi deneyin, oldukça kolay oluyor.

ahanda yaptım bununla
  • Süper
  • Bende acayip baş ağrısı yaptı :S Yemişim 3d yi
  • kalem nereye kaçtı bulamıyorum
  • Beyler becerdim. Çok iyiymiş gerçekten.Ama şaşı görününce dışardan acayip komik görünüyoruz. Neyse şunu bi deneyin en kalitelisi bu:

Avatar'a gitmemiştim 3d izlemek için.Çok şey kaçırmışım şu resmi görünce.

Alın Size 3d Girl. Çok gıcık bi video ama 3d'si fena değil:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 3 Kasım 2011; 19:56:11 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.