Şimdi Ara

Gözlüksüz 3D Cross eye tekniği ile (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
12
Favori
14.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gece gece uğraştım ama şuan proyum
  • Yaptım ulan ama hiç 3d gibi gelmedi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kymelria

Eskiden sası bak sasir vardı. Bir kere bile görememiştim. Bunu da göremedim. Acaba göz tembellginden mı kaynaklanıyor?

alakası yok bende de var görüyorum
  • reserved
  • Bende cross-eyed videoları açılmıyor. :S
  • Arkadaşlar tabiki 3d gözlük tadını veremeyecek ama olsun %50 güzellikte görüyoruz hele böyle korku filmi izleyecen bunla
  • Dar gelirlilik.

Gene vurdun bizi. Gene vurdun. Alemin var burada.
  • Gördüğüm en gerçekci şaşı bak şaşır budur

Gözlüksüz 3D Cross eye tekniği ile

buda hoş

Gözlüksüz 3D Cross eye tekniği ile
  • Kalemi güzme hafif yapıyorm ortada bişe oluşuyo sonra kalemi çekyom 3d ama 10sn sonra göz sulanıyor ve gözleri kapatınca gidiyor
  • Kalemsiz deneyerek yaptım ama uzun süre bakmayın bence bu şekilde..
  • şundan alırsak uğraşmamıza gerek kalırmı? yoksa sadece tv içinmi bu gözlükler?

http://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-3D-Vision-Gozluk-SSG-3100GB_W0QQidZZ44216200
  • Benim gözüm şaşı bakmayı reddediyor bence pek sağlıklı bir şey değil ya kalsın 3d sadece anlık 3. görüntüyü yakalayabiliyorum direk kayboluyor kaleme odaklıykan 3. görüntüyü gördüğüm anda kayboluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 30 Ekim 2011; 3:42:38 >
  • beyler bişey sorcam sinemaya girilirken verilen 3d gözlükler varya ,cinebonusta bunları 3 liraya satıyo bıdaha fılme gıderken yanında götürüyosun sende ama bu gözlükle evde hangı teknıkle 3 boyutlu fılm ızlıyebılırız hangı katogırıye gırıyo bılen bırı varsa süper olur
  • ulan tam yakalıyorum 3D yi gözlerimi oynatıyorum
  • Fikirim çalınmış ayı konuyu yazın açmıştım buyrun asıl konu linki: forum.donanimhaber.com/m_51711318/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51711318
  • Olmuyor resımlerıde yapamadım.
  • ben 4 boyutlu görüyorum
  • Denemekten başım ağrıdı yok kardeşim olmuyor. :(
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.