Bildirim
GÖZÜ BOZUK GÖZLÜKLÜLER NASIL 3D İZLİYECEK :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Sanirim sizin icin biraz zor olacak bence yakinlarda 3D tv satan magazalar varsa orda deneme sansiniz olur artik nasil rahat ederseniz oyle kullanirsiniz gozlugu -
Arkadaşımdan biliyorum biraz bizim kıvrak zekamızdandır heralde ilk önce kendi gözlüğü ardından kağıt şeklinde olan 3d gözlük takmış
Ayrıca arkadşaım kağıtlı olanalrdan al çerçeveliler pek uygun değil sana göre :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
benim gözüm 1.5 miyop ve gözlük takıyorum. ben 3 d film nasıl izliyecem. lens takmak bi çözüm ama takamayanlarda var. numaralı 3d gözlükde sanırım yokdur. gözlük üzarine 3d gözlügümü takıp izliyecek millet.
2 gözlük üst üste koyabilirsin, gözde duruyor
-
http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/3d_gozluk/1349/110012141/MusteriHizmetleri
linkteki ürün tarzı klipsli gözlük kullanacaksınız. -
lg tv lerde gözlük klipsli 3d gözlükler var
böyle bunu ortadan kendi gözlüğüne takıyosun -
quote:
benim gözüm 1.5 miyop ve gözlük takıyorum. ben 3 d film nasıl izliyecem. lens takmak bi çözüm ama takamayanlarda var. numaralı 3d gözlükde sanırım yokdur. gözlük üzarine 3d gözlügümü takıp izliyecek millet.
Benim goz 3 numara astigmat lg 660s var cok rahat kendi gozlugumu takmadan izliyorum. Ayrica klipslide takabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: aramazmert
quote:
Benim goz 3 numara astigmat lg 660s var cok rahat kendi gozlugumu takmadan izliyorum. Ayrica klipslide takabilirsin.
Miyopla astigmat bir mi, arkadaş uzağı göremiyor, yani kendi gözlüğü olmadan belli mesafeden rahat izleyemez....
-
Bir kaç yıl bekleyin. Gözlüksüz izlenen 3 D ve 4 D tv lar TOSHİBA - SHARP tarafından üretildi ve okkalı fiyatla ABD de satılıyor...En çok bir kaç yıl içinde bu gözlükle izlenen 3 D tv ların stoku bitince bizim buralara gelecekler..Gözlüklü 3 D için şu an çok büyük paralar ödemeye lüzum yok...Şahsi düşüncemdir.. -
hiç düşünmemiştim harbiden -
Eşim kendi gözlüğünün üstüne 3D gözlüğü takarak seyredebilliyor, hiç sorun yaşamadı. 3.5 derece miyop. -
Japonlar buna bir çözüm buluyormuş diye duydum malum kendilerininde gözleri çok bozuk olan bir toplum fakat iki gözlüğü üst üste takmakın verdiği acıyı biliyorum rahat izlenmiyorum ve burun resmen eziliyor bazı gözlükler geniş oluyor ama yinede fazla fark etmiyor -
Ben sinemada avatarı 3D gözlüğü kendi gözlüğümün üzerine takıp izlemiştim.pasifte klipsli gözlükler sorunu çözüyor ama aktif gözlükte bu imkan yok.oysa aktif gözlüğünde klipslisi olmalıydı.o kadar gözlük kullanan insanı düşünmüyorlar mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X