Şimdi Ara

gözü zorlamayan monitör tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eski monitörüm bozulduğu için arçeliğin lcd tv sini monitör olarak kullanıyorum,gözlerimi mahfettiği için yeni monitör alacağım en az göz yoran ve geniş ekranlı monitör önerebilirmisiniz,benim aklımda hp nin şu modeli varhttp://www.amazon.com/HP-Pavilion-27-Inch-LED-lit-Monitor/dp/B00B332A9C
    birde aoc düşünüyorumhttp://www.amazon.com/AOC-Widescreen-Flat-panel-Monitor-silver/dp/B00J4X1P7Q/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1462882169&sr=8-6&keywords=aoc+monitor

• serseri006 kullanıcısına yanıt
    göz yorgunluğundan korunmak için, mat ekran olmalı, düşük mavi ışık özelliği olmalı ve flicker free yani titreşimsiz olmalı.
    27" seviyesinde asus vc279h ıps monitör hepsini karşılar.
    23" lazımsa aynı serinin vc239h modelini alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkange

göz yorgunluğundan korunmak için, mat ekran olmalı, düşük mavi ışık özelliği olmalı ve flicker free yani titreşimsiz olmalı.
    27" seviyesinde asus vc279h ıps monitör hepsini karşılar.
    23" lazımsa aynı serinin vc239h modelini alabilirsiniz.

Açıkçası yegenimde Asus var inanılmaz başımı agirtiyor başka öneriniz varmı? Philips ler nasıldır acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ASUS VC239h bence de güzel bir tercih olucaktır Renkler canlı, ekran kaliteli, tek önden çerçevesi şık gösteriyor, göz sağlığı için de önere bilirim İzleme Açısı 178 H / 178 V. alına bilicek güzel bir monitör.
  • serseri006 kullanıcısına yanıt
    Ben zaten herhangi bir asus öneririm, dediğim özellikler Son 1-2 senede çıkan modellerde var. Sizde ki monitör modeli nedir mesela ona göre özelliklerine bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2K Monitör Tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.