Şimdi Ara

gözümden sesler geliyor beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle çıt çıt gibi.sağa sola dönderince oluyor

• Yanlış tuşa basmış olmayasın?
  • Adam terminatör beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yan yatır
  • yuvasindan sok cikar bidaha tak, duzelmesi lazim
  • ciddiyim birkaç gündür kapatıp sağa sola dönderince çıt çıt ediyor.aranızda gözünden ses gelen biri yok mu ya
  • Gözünde capaklanmami var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • imza....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xcat

Gözünde capaklanmami var

yok.ama yaz geldiği için bilgisayara biraz fazla abandım.önceden de bakıyordum da çok değil.zorlandığı kesin de ses falanda gelince korktum
  • aynısı arkadaşıma oluyodu evıne yemek yemeye gittik çorbanın içinden gözü çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: by Kaçar

böyle çıt çıt gibi.sağa sola dönderince oluyor

pc yi azalt gözünü fazla yorma. hala devam ederse doktora git mutlaka şakaya gelmez.
  • Hata yok
  • en son yaz başlangıcında gitmiştim doktora çok fazla bilgisayar başında kalıyorsun demişti ama o zamanlar tabi şimdinin yarısı bile değildi kaldığım süre.en kısa zamanda doktora gideyim ciddi gibi duruyor.
  • git uyu bişey olmaz
  • bendede oluyor ya ....böyle parmak çıtlatma sesi gibi...gözün arkasından geliyor...lens kullandığım için geliyor diye biliyorum...sen lens kullanıyor musun??
  • quote:

Orijinalden alıntı: resulyrt93

bendede oluyor ya ....böyle parmak çıtlatma sesi gibi...gözün arkasından geliyor...lens kullandığım için geliyor diye biliyorum...sen lens kullanıyor musun??

aynen çok güzel benzetmişsin parmak çıtlaması gibi ama ben hiç lens kullanmadım
  • em orayı
  • quote:

quote:

bendede oluyor ya ....böyle parmak çıtlatma sesi gibi...gözün arkasından geliyor...lens kullandığım için geliyor diye biliyorum...sen lens kullanıyor musun??

Boşver önemli bişey değil...kendimi bildim bileli ses geliyor...
  • quote:

quote:

quote:

Boşver önemli bişey değil...kendimi bildim bileli ses geliyor...

sağol

• Bendede bilgisayara bakınca solumda/sağımda kırmızı lazer gibi nokta çıkıyor baktığımda kayboluyor hemen nedendir bilmem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.