Bildirim
Gözümün 1 parmak kalınlığı altında SİVİLCE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İmzama bak.
Okumaya gidiyorsun; karı/kız tavlamaya, fame/popi olmaya değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 8 Ekim 2014; 2:18:22 > -
Sivilce olduğuna emin misin? Arpacık olmasın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: h4ps
İmzama bak.
Ya ders vermeyi bırakın Allah aşkına neyin kafası kafam kadar sivilcem var suratımda ilk izlenimde önemli e okuyama gidiyoruz ona kimsenin bişey dediği yok. Hiç mi sevgilimiz manitamız olmayacak ilk seferinde belki bi kıza tutulacam kafam kadar sivilceyle itici gözükmek istemiyorum anladın? -
quote:
Orijinalden alıntı: Own Goal
Sivilce olduğuna emin misin? Arpacık olmasın?
Arpacık değil dostum bildiğin sivilce 1 haftadan önce temellerini atmıştı namussuz -
quote:
Orijinalden alıntı: cukulata!
quote:
İmzama bak.
Ya ders vermeyi bırakın Allah aşkına neyin kafası kafam kadar sivilcem var suratımda ilk izlenimde önemli e okuyama gidiyoruz ona kimsenin bişey dediği yok. Hiç mi sevgilimiz manitamız olmayacak ilk seferinde belki bi kıza tutulacam kafam kadar sivilceyle itici gözükmek istemiyorum anladın?
Sende bu kör toplumun eğitilmişlerindensin o halde. Kolay gelsin ne diyim.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cukulata!
quote:
İmzama bak.
Ya ders vermeyi bırakın Allah aşkına neyin kafası kafam kadar sivilcem var suratımda ilk izlenimde önemli e okuyama gidiyoruz ona kimsenin bişey dediği yok. Hiç mi sevgilimiz manitamız olmayacak ilk seferinde belki bi kıza tutulacam kafam kadar sivilceyle itici gözükmek istemiyorum anladın?
Sende bu kör toplumun eğitilmişlerindensin o halde. Kolay gelsin ne diyim.
Egonu tatmin ettiysen gidebilirsin kendini bir şey zanneden güzel kardeşim hadi eyvallah
-
iyice temizleyip yara bandı yapıştır kocaman sivilceyle gitmekten iyidir -
quote:
Orijinalden alıntı: Keras
iyice temizleyip yara bandı yapıştır kocaman sivilceyle gitmekten iyidir
Sonunda adam akıllı bir cevap geldi sivilceden iyidir haklısınız küçük bi yara bandı almalı o halde 3-4 güne geçirebilecek bişey yokmu biraz araştırdım yarın soğan suyu sürmeyi deniycem diş macunu kürünede devam edicem o zamana kadar küçülse bile yeterli -
Keşke bir şey yapmasaydın 3-4 gün içerisinde zaten geçer iner
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X