selam arkadaşlar. 2-3 gün önce ericson t200 ve telsim hatla gprs üzerinden internete bğlanmaya başladım. fakat bağlantı kurduktan bir süre sonra veri alışım kesiliyor. 2-3 dk. sonra tekrar başlıyor.yani 5 dk. bağlanıyorsam 2 dk. bağlantım kilitleniyor. web sayfalarına ulaşmakta güçlük çekiyorum . bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler. celoron 400 mh. 64 r. [flag]
pingwww.google.com -l 1 -t (Başlat - Çalıştır'a yaz tamama tıkla.)
teşekkürler bugaboo. google ile herhangi bir sorun çkmasın?
teşekkür. modem başlatma komutu nasıl bir şey? (AT+CBST=83,0,1 ) nereye yazıyoruz? IE 6.0 ı yükleyeceğim bunun bir faydası olurmu?
teşekkür. modem başlatma komutu nasıl bir şey? (AT+CBST=83,0,1 ) nereye yazıyoruz? IE 6.0 ı yükleyeceğim bunun bir faydası olurmu?
Çevirmeli ağ - BağlatıN???ı sağ tıklayıp özelliklerin e gel - Modem yapılandır - Bağlantı - Gelişmiş - Diğer Ayarlar bölümüne yazıyorsun.
Arkadaş XP mi kuLLanıyorsun 98 mi çünkü şebekenin net çekmediği yerLerde 98 de sorunLAr çıkabiLiyor bunun gibi ..
SewgiLerimLe !! ..
Büyük ihtimalle daha önce oraya +cgdcont komutu girmiş olman lazım. Eğer +cgdcont veya başka birşey daha yazmak istersen komutlar arasında ; işareti kullanıyorsun. AT+CGDCONT=,,,,,;+CBST=,,,,,;+CHSN=,,,,, vs....
evet işletim sistemim 98se.bağlantı sırasında telefonu yerinden oynatıncada bağlantı gidiyor.senin bir önerin varmı trgkaptan. teşekkürler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme