Şimdi Ara

GPS'i ev bilgisayarından takip edebilirmiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GPS'li cihazları evde bilgisayarımızdan takip edebilirmiyiz?Yani o an telin nerde olduğuınu görebilirimiyiz?var mı böle birşey ?

• cevap yok mu?
  • hayır ev kullanıcılarının yapabileceği bişey değil...
  • Evet yapabilirsin.Aslında bunun için birçok uygulama var ama ben sana nokia sport tracker ı önerebilirim.

http://sportstracker.nokia.com/nts/main/index.do
  • quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Evet yapabilirsin.Aslında bunun için birçok uygulama var ama ben sana nokia sport tracker ı önerebilirim.

http://sportstracker.nokia.com/nts/main/index.do

Yahu adam düzgünce bir soru sormuş sen ise dalga geçiyorsun.. verdiğin link ne biliyomusun? Sport Tracker uygulaması yani nokianın tansiyon ölçme aletini ve uygulamada ise gps yoluyla ne kadar tempoda koştuğunu belirleyen bir uygulamadan bahsediyor.. bizim arkadaşın sormak istediği ise şu : mesela mehmetin telefonu şu an nerede

• Yardımcı olmaktan başka amacım yok.Hem dalga geçmekle ne ilgisi var.Nokia sport tracker sadece senin bahsettiğin gibi telefon içindeki sensör yardımıyla adımlarını sayan gittiğin yolu gps yardımıyla kaydeden basit bir uygulama değil.Büyük ihtimalle düzgün biçimde kullanmadığından dolayı bilmiyorsun.

Nokia sport tracker programında gps e bağlanıp gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra new workout bölümünde live sharing vardır bu seçeneği işaretleyip verdiğim adresteki siteye de üyeliğini gerçekleştirirsen anlık olarak site üzerindeki google earth tarzı harita üzerinden nerede olduğunu görebilirsin.Ha burada tabi izleyeceği kişide bu program olmalı öyle herhangi bi gps i olan telefonla olmuyor.Bunu zamanında ben denedim gerçekten sağlıklı çalışıyor.Gps üzerinden yerini tespit edip gprs üzerinden internet ortamına aktararak gerçek zamanlı takip yapılabiliyor.Veya gprs e bağlanmadanda program kullandığın süre boyunca senin gittiğin güzergahları kaydeder daha sonra bunları isteğe bağlı olarak vermiş olduğum adrese gönderirsen sana yine dünya haritası üzerinden hangi yollardan gittiğini gösterir nerede en yüksek hız yapmışsın nerede en az hız yapmışsın grafiksel olarak bunları ekranda gösterir.Ayrıyetten rota kayıt esnasında herhangi bir fotoğraf çekersen veya müzik dinlersen bunları yine dünya haritası üzerinde müziği nerede açtıysan veya fotoğrafı nerede çektiysen gösterir.Aslında hata bende bunların hepsini ilk verdiğim cevapta yazmam gerekiyordu ancak gecenin bi yarısı kafayı toparlayıpda yazamadım.Umarım dalga geçmediğimi anlamışsındır.

• eywallahta senin anlattığın başka bir şey sanırım arkadaş karşıdaki kişinin haberi olmaksızın nerede olduğunu bilmek istiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onun gibi birşey,en azından GPS'e bağlanıldığı esnada
    quote:

Orjinalden alıntı: ghostweb

eywallahta senin anlattığın başka bir şey sanırım arkadaş karşıdaki kişinin haberi olmaksızın nerede olduğunu bilmek istiyor
  • E yani sende çok şey istiyosunMaalesef ona bişi diyemem
  • iphone a gps tracker programı yüklenerek instamapper.com dan kullanıcı girişi yaparak harita üzerinde nerden nereye gittiğini gösteriyor.

SS :
     GPS'i ev bilgisayarından takip edebilirmiyiz?
  • Eğer böyle bir program varsa ve bu olay teknik olarak mümkünse gerçekten çok güzel olur.
  • Tabi tabi bunların hepsi yapılabiliyor.
  • nokia n79 mda çalıştırdım. süpermiş.
  • Nokia vine var bide onada bi bakın
  • Hangisini çalıştırdın sport tracker ımı yoksa gsm tracker ımı?
    quote:

Orjinalden alıntı: **green-eyes**

nokia n79 mda çalıştırdım. süpermiş.
  • fatih_h söylediği gps tracker programı ve instamapper.com aracılığı ile yaptım.
    www.instamapper.com a gir.
  • merhaba;

bu site herkesin bu konudaki talebini fazlasıyla karşılayacaktır.
    konuyla ilgili bu site iş görecektir.http://www.hadronx.com/
    demo giriş bilgileri
    kullanıcı adı: demo
    şifre : demo
    android için uygulamalarıhttps://play.google.com/store/search?q=hadronx

araç, kişi takibi yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.