Şimdi Ara

GPS li PDA Alacaklar Biraz Sabir etsinler Cok Güzel Bir Ürün Cikacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PDA Alacaklar Biraz Sabir etsinler Cok Güzel Bir Ürün Cikacak
    Mio A701 Windows 2005 Pocket PC icinde GPS ve Telefon, Intel PXA270 CPU 520 MHz
    128 MB Flash ROM, 64 MB RAM 1,3 Megapixel-Kamera ,2,7 Zoll Hepsi Bir Arada !!!

Daha fazla bili icin Buraya Bakabilirsiniz

Emir Kaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Kaya -- 4 Eylül 2005, 20:32:43 >

• idare eder
  • Alikemal Kardes yanlis anlasilmasin ama Bundan Daha iyisine Rastlayamadim,
    Eger Baska bir tane varsa Onada Bakalim Vermis oldugun cevapta Sanki Daha iyisi varmis gibisindan Anladim.

Emir Kaya
  • bu alet piyasaya çıkınca ateş pahası olacak bir kere 64mb ram kullanmaları olmamış bence işlemci olarak daha yüksek bir işlemci kullanılabilirde ekranda vga olabilirde bence bir ürün o paraya değmeli diye düşünüyorum
  • ürün hoşuma gitti ,bu yeni cıkıcak pda lar acaba türkiyeye ne zaman gelir

bu gidişle biz pda falan alamıcaz gibi gözüküyo yada türkiye geldigi zaman

şöyle düşüncez yine birazcık daha bekliyelim yeni ürünler gelicek daha özellikli

böyle böyle biz bu gidişle hiçbişey alamıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: jasonjustice

ürün hoşuma gitti ,bu yeni cıkıcak pda lar acaba türkiyeye ne zaman gelir

bu gidişle biz pda falan alamıcaz gibi gözüküyo yada türkiye geldigi zaman

şöyle düşüncez yine birazcık daha bekliyelim yeni ürünler gelicek daha özellikli

böyle böyle biz bu gidişle hiçbişey alamıcaz

bence bu ürün türkiyeye gelmez mio firmasının hiç bir pdası türkiyeye gelmedi
  • imate k-jam imate jasjar m600 falan acaba bunlar yurtdısındasatısa sunulduktan sonra türkiyede ne zaman satısa cıkar 1-2 sene bekliceksek alalım bi imate jam gitsin takarız bitanede wireless card idare etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: jasonjustice

imate k-jam imate jasjar m600 falan acaba bunlar yurtdısındasatısa sunulduktan sonra türkiyede ne zaman satısa cıkar 1-2 sene bekliceksek alalım bi imate jam gitsin takarız bitanede wireless card idare etsin

en iyisi olur bence
  • bence sade görüntüsüyle bile çogu pda yı geçer özelliklerde iyi.Keşke şimdi bi tane bulsam anında alırdım :(

• Türkiyede HP ve imate ve asusnın bi-iki modeli disinda pda yok
  • ETEN m500 yani casper handoffice özellikleriyle aynı
    bunun ne farkı var anlamadım
    hem casper var arkasında yerel tedarikçi kaya gibi

mio vasat altı bir cihaz gibi duruyor
  • önemli bir fak olarak sadece gps gibi gözüküyor ama yanlış hatırlamıyorsan hp nin yeni modelindede gps var. bence cihazın farkını fiyatı oluşturur gibime geliyor.eğer beklenenin altında iyi bir fiyatla çkarsa tutulur herhalde.
  • Evet Arkadaslar Belkide Anlatim Sekli farkli oldu Ben Su anda GPS ile ilgilenenler icin Kendinden GPS li PDA Bundan Daha iyisini Bulamadim.
    Bakalim Belkide Fiyati okadar Pahali olmayacaktir. Güzel Bir Alet Kendim GPS lerle ilgilendigim icin Almayi,da Düsünüyorum Tabii Fiyat Uygun Olmasi lazim.

Emir Kaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.