Bir GPS cihazı almayı düşünüyorum, ama 5800'ın fiyatlarının düşmesiyle acaba 5800 mı alsam diye düşünmeye başladım. Aslında telefon olarak daha sonra farklı bir telefon almayı düşünüyorum, ama acaba 5800 bir GPS cihazının yerine geçebilir mi? (Müzik,video oynatımı vs.'yi göz önünde bulundurursanız tabii ki 5800 daha iyi, ama ben sadece GPS açısından düşünüyorum)
senin istediğin özellik gps. 5800in her ne kadar gps özelliği olsada gps cihazlarının yanından bile geçemez..
GPS li bir telefon kullanmadım ama yalnız GPS olan bir cihazla aynı performansta olacağını zannetmiyorum.Garmin Nuvi200 Gps cihaz kullanıyorum.Garmin in en alt modellerindendir.400TL civarında bir fiyata almıştım şirket için,şu an kendime özel ayda bir kullanıyorum ama hiç pişman olmadığım cihazdır.Çok hızlı uydu bağlantısı var, çok stabil ,hiç kiltlenme ıvır zıvır yaşamadım.Gerçekten işe yarıyor. İkisinide kullananlar sizi daha çok aydınlatacaklardır. Sadece deneyimimi paylaştım... Hangisini alacaksanız şimdiden hayırlı olsun.
Hiç bir telefonun navigasyon özelliği gps in yerini tutamaz. Ben 5800 de garmin kullanıyorum gayet başarılı ama sonuçta o bir telefon.
quote:
Orijinalden alıntı: cizbudak
Hiç bir telefonun navigasyon özelliği gps in yerini tutamaz. Ben 5800 de garmin kullanıyorum gayet başarılı ama sonuçta o bir telefon.
+1907
ben 5800 da garmin kullanıyorum...
ayrıca garmin navigasyonumda var...
kesinlikle kıyaslanmaz bile navigasyonun üstünlüğü....
aynen 5800'da garmin kullanıyorum gps cihazıda kullandım aralarında çok fark var..
cizbudak'ın dediği gibi sonuçta o bir telefon.
adamlar satarken navigasyon cihazından daha iyi diyormu? Alt tarafı telefon ve boyuna göre çok büyük işler yapıyor cok ıı degil ama iş görür:)
5800 alınca navigasyon cihazımı hediye ettim. 5800 de işimi görüyor..
adamlar satarken navigasyon cihazından daha iyi diyormu? Alt tarafı telefon ve boyuna göre çok büyük işler yapıyor cok ıı degil ama iş görür:)
arkadaş daha iyimi diye sormamış zaten.... gps in yerini tutarmı demiş...
2 aleti 10 dakika kullanan birisi bunun cevabını çok çok rahat verebilir.... 5800 a nokiamaps garmin ndrive yükledim evet iş görüyor ama asla bir navigasyonun yerini tutmaz.... bence adam gibi navigasyon alın ... telefonunuzu ayrı olarak alırsınız...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme