Şimdi Ara

Gpu Cpu ve anakart ısınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sorunum ısınma ve performansta düşüş. ekteki gibi bilgisayar yük altında değilken 60 70 yük altındayken 90 98 derece arası ısınmakta.
    Ekran kartımın yanmış olduğunu düşündüm çünkü flash oyun yada videolarda bile kasma fps düşüş sorunu var.
    Laptopu açıp bakmaya cüret edemedim çünkü laptop donanımları hakkında hiç bilgim yok.
    bana sorunumun nerede oldugunu ve nasıl düzeltilebileceğini söyleyen olursa çok sevinirim.

bilgisayar ; Toshiba-satellite-p50t-a-12d
    İşlemci; intel i7-4700MQ @2.40 ghz 2.40 ghz
    8Gb ram ddr'sini bilmiyorum
    Win 8.1 single language işletim sistemi
    10 dokunma noktalarıyla tam windows dokunma desteği
    Ekran kartı; intel HD graphics 4600
    Nvidia geforce gt 740m

• Oda sıcaklığı nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • farketmiyor su an klimalı oda ve düz tahta masada sıcaklık yine aynı. evin balkonunda güneşin altında da aynı. arada 3-5 derece oynuyor.
  • eskiden rahatlıkla oynayabildiğim skyrim adlı oyunu açamadığı için kaldırmak zorunda kaldım. :(
    performans o derece yerlerde...
  • asc gibi çöp bir programı kullanma aida 64 den paylaş sonuçları
  • tamam hemen ölçüp gönderiyorum
  • AltayAKSOY kullanıcısına yanıt
    Sorunun klasik laptop ısınma sorunu.Güvenli modda Malwarebytes Anti Malware ve Kaspersky Antivirus remowal tool ile sistemi bir tarat virüs mü var arkadan çalışan diye ama cpu %30 yükteyken 90 derece sıkıntı bir rakam.

Laptopun içi toz dolmuş olabilir bu yüzden açıp temizlenmesi mümkünse termal macunu temizlenmesi gerek eğer sıcaklıklar hep böleyse.Yapamam geçici olarak ne yapılır dersek notebook soğutucusu alınabilir ama ne kadar etki eder etmez bilinmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • soğutucular çöp. çünkü hava tahliye sağ yanda alta konulabilen soğutucular hiçbirşey ifade etmiyor. ben en iyisi tamirciye vereyim ne derse bayılayım. çünkü 2000 senesinde ilk bilgisayarımı aldım o gun bu gundur acıp kurcalarım basıma hep bitakım sorunlar gelmiştir hepsini çözdüm. ama bu yok olmuyor...
    ama abicim buna format lazım derse tamam abi sen ver ben atarım der çıkarım bana adm gibi biri lazım :D
  • uusta bunu indirdim de ysy de?erlerine nereden bakaca?ym?
  • de?erler bu programda da yüksek
  • hocam soğutucuda işe yaramıyorsa bilmiyorum laptobun özünde var bu ısınma ayrıca işlemcinin üzerinde birşeyler pişirebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.